ΜπάσκετΤοπικά Σπορ

Ήττα στο εξ’ αναβολής για την Αναγέννηση / Εφικτός ο στόχος της παραμονής!

Στο πλαίσιο της 8ης εξ' αναβολής αγωνιστικής η Αναγέννηση Λαμίας υποδέχθηκε τον ΓΣ Αλμυρό. #anagennisilamiasbc #basketball #lamia

Στο πλαίσιο της 8ης εξ’ αναβολής αγωνιστικής η Αναγέννηση Λαμίας υποδέχθηκε τον ΓΣ Αλμυρό. #anagennisilamiasbc #basketball #lamia

Η ομάδα της Λαμίας, αν και παρουσίασε μια καλή εικόνα κόντρα στον Αλμυρό, παρόλα αυτά γνώρισε την ήττα από την ομάδα της Μαγνησίας με σκορ 62-83.

Η ανακοίνωση της Ομάδας:

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ – 8η Αγωνιστική 30/1/2022 (εξ αναβολής):

Γ.Σ. Αναγέννηση Λαμίας – Γ.Σ. Αλμυρού 62-83

Διαιτητές : Ξέρας – Καρακώστας

Δεκάλεπτα : 10-17, 26-41, 46-64, 62-83

Γ.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΑΜΙΑΣ (Κουμπούρας): Φετοκάκης 1, Λιάπης 2, Αντωνόπουλος 5 (1), Κουμπούρας 8, Μεϊντάνης 11, Τσιότας 9 (1), Πελεκούδας 6, Χρυσοσπάθης, Χατζόπουλος 12 (4), Καλλίλας 6 (2), Κοντολάτος 2.

Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ (Νάνης): Κοντοστάθης 12 (1), Μυλωνάς, Μαμούρας 8 (1), Παπούλιας 9, Ξηρομερίσιος 2, Μασούρας, Χασιώτης 10 (2), Γώγουλας, Βαλαμούτης 3, Τσαβές 4, Πολίτης 21 (3), Τάσσος 14.

Η ομάδα της Αναγέννησης, μετά την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας μπάσκετ ανδρών, βρίσκεται στην 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος έχοντας τρεις ομάδες από κάτω της.

Όπως αναφέρει και η ανακοίνωση της ομάδας ο πρωταρχικός στόχος της παραμονής σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα είναι εφικτός!

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Μετά την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, η ομάδα μας βρίσκεται στην 7η θέση έχοντας από κάτω 3 ομάδες.

Έχουν λοιπόν βαλθεί τα θεμέλια για μία ικανοποιητική πρώτη παρουσία της ομάδας μας στις Εθνικές Κατηγορίες.

Στόχος της ομάδας μας ήταν εξ αρχής η παραμονή στην κατηγορία, πράγμα το οποίο μετά το πρώτο μισό δείχνει να είναι εφικτό.

Συνεχίζουμε δυνατά όλοι μαζί και στο δεύτερο “ημίχρονο” του πρωταθλήματος με βλέψεις παραμονής! ???

#anagennisilamiasbc #Basketball #lamia #keepgoing #hustle

Διαβάστε επίσης

Back to top button