ΜπάσκετΤοπικά Σπορ

Φθιώτιδα: ΣΟΚ! Νεκρός στο τροχαίο ο 28χρονος σέντερ του Λοκρού, Δήμήτρης Σοροπάνης (φώτο)

Ένα τραγικό συμβάν σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής λίγο μετά τις 12 στην αερογέφυρα του Soulis στην είσοδο της Λαμίας.

Ο 28χρονος Δημήτρης Σοροπάνης επέβαινε στην μηχανή του που είχε κατεύθυνση από Αθήνα προς Λαμία. Κατά την διάρκεια της εισόδου του στην αερογέφυρα, άγνωστο πώς, έχασε τον έλεγχο της μηχανής του με αποτέλεσμα να χτυπήσει με μεγάλη ταχύτητα στις προστατευτικές μπάρες στην άκρη του δρόμου και να χάσει την ζωή του.
Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και ο άτυχος Δημήτρης παρότι φορούσε και κράνος και προστατευτική στολή έχασε την ζωή του ακαριαία σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε στο σημείο ωστόσο δυστυχώς είχε φύγει από την ζωή.

Η τροχαία διενεργεί προανάκριση για τα ακριβή αίτια του τραγικού συμβάντος.


Ένα νέο παλικάρι, γεμάτο ζωή, ιδιαίτερα αγαπητό όχι μόνο στην Λοκρίδα αλλά σε ολόκληρο το Νομό και έξω από αυτόν, λόγω της ενασχόλησης του με το μπάσκετ έφυγε τόσο άδικα από κοντά μας βυθίζοντας στο πένθος τους πάντες. H τραγική είδηση έπεσε ως κεραυνός στην περιοχή των Λιβανατών από όπου και καταγόταν ο Δημήτρης που αγωνιζόταν με τα χρώματα του Λοκρού Αταλάντης. Ο Σοροπάνης αγωνιζόταν ως σέντερ και είχε παίξει στο παρελθόν, στην Προοδευτική Λάρυμνας, στον Κύνο Λιβανατών, τον Ιωνικό Λαμίας, την ΑΕΛ και τον Παναθηναϊκό.
O Δημήτρης ασχολούταν επαγγελματικά και ως ασφαλιστικός σύμβουλος έχοντας μάλιστα βραβευτεί για τις επιδόσεις του. Η απώλεια του βυθίζει στο πένθος μια ολόκληρη περιοχή και κανείς ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει τι συνέβη.
Πένθος  και για το κόμμα της ΝΔ αφού ο πατέρας του Δημήτρη, ο Γιώργος Σοροπάνης είναι στέλεχος του κόμματος και πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ Λοκρών.
To συλληπτήριο μήνυμα του Λοκρού Αταλάντης

Διαβάστε επίσης

Back to top button