Β΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

“Έδειξαν τα δόντια” τους οι μικροί του Πελασγιακού! (φωτογραφίες+βίντεο)

Από ένα γκολ πέτυχαν ο Κεραυνός Βαθυκοίλου και ο Πελασγιακός στο μεταξύ τους παιχνίδι για την 16η αγωνιστική της Β' Φθιώτιδας, με τους τυπικά φιλοξενούμενους ποδοσφαιριστές της Πελασγίας να βγαίνουν κερδισμένοι.

Από ένα γκολ πέτυχαν ο Κεραυνός Βαθυκοίλου και ο Πελασγιακός στο μεταξύ τους παιχνίδι για την 16η αγωνιστική της Β’ Φθιώτιδας.

Στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Β’ Φθιώτιδας και για τον 3ο όμιλο της κατηγορίας, ο Κεραυνός Βαθυκοίλου αντιμετώπισε τον Πελασγιακό στην έδρα του, ως τυπικά γηπεδούχος.

Οι δυο ομάδες έμειναν στο 1-1 και μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις… με κερδισμένη ομάδα βέβαια τους “μικρούς” του Πελασγιακού που δυσκόλεψαν και εν τέλει έκοψαν βαθμούς από τον πιο έμπειρο Κεραυνό.

Ακολουθεί ρεπορτάζ από τον Βαγγέλη Μπιζάτο:

Άλλο ένα απολαυστικό απόγευμα είχαμε στο γήπεδο της Πελασγίας με τον Κεραυνό Βαθυκοίλου να υποδέχεται ως τυπικά γηπεδούχος την ομάδα του Πελασγιακού.

Δυνατές μονομαχίες δύο γκολ, ένα για κάθε ομάδα και πολλές ευκαιρίες για το τελικό 1-1.

Ο Πελασγιακού του Αϊβαλιώτη έδειξε τα δόντια της για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι εντός έδρας στέλνοντας μήνυμα σε κάθε αντίπαλο ότι θα έχει δύσκολο έργο.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν πολύ δυναμικά αφού μόλις στο 9 λεπτό ο Στάθης Κατσαμπέκης κέρδισε πέναλτι. Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Ράπτης αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει.

Σειρά είχε ο Κεραυνός όπου στο 23 λεπτό με τον Σιμπέλλι να βγάζει σέντρα πίσω από το κέντρο βρήκε τον Κουτσοκέρα στην περιοχή αυτός πλάσαρε αλλά ο Παπαβασιλείου με ωραία επέμβαση κράτησε το 0-0.

Ευκαιρία για τον Πελασγιακό στο 31 λεπτό μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ράπτη ο Μήτσιος πήδηξε πιο ψηλά από τους αμυντικούς αλλά η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 40 λεπτό ο Μάνος από πλάγια θέση από την αριστερή πλευρά σούταρε ο Γεωργογλου όμως έδιωξε αρχικά, στην επαναφορά όμως η μπάλα πήγε στο Ράπτη αλλά αυτός με σουτ έστειλε την μπάλα άουτ.

Στην επανάληψη και οι δύο ομάδες είχαν αρκετές ευκαιρίες με τον Κεραυνό όμως να σκοράρει πρώτος στο 81 λεπτό μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κωνσταντίνου Γκίστη ο Παπαβασιλείου υπολόγισε λάθος χάνοντας την μπάλα μέσα από τά χέρια του με αποτέλεσμα να καταλήξει στα δίχτυα κάνοντας το 1-0.

Η ομάδα του Αϊβαλιώτη παρόλο αυτά ανέβασε ρυθμό και με μια εξαιρετική ενέργεια από την δεξιά πλευρά του Κατσαμπέκη μοίρασε στο Μάνο και αυτός με ψυχραιμία στον Τσιριγκούλη και με υποδειγματικό πλασέ έκανε το 1-1 στο 88 λεπτό.

Μάλιστα, ο Πελασγιακός πήγε να κλέψει το τρίποντο στο 90 με τον Ράπτη να αναλαμβάνει την εκτέλεση ενός φάουλ, η μπάλα όμως πήγε στη δεξιά γωνία με τον Γεωργογλου να κάνει εξαιρετική επέμβαση κρατώντας το 0-0.

Δείτε τα γκολ του αγώνα:

Οι φωτογραφίες του αγώνα:

Διαβάστε επίσης

Back to top button