Β΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Θύελλα Ροδ. – Αναγέννηση Δ. Φθιώτιδας: Πέρασε σε δεύτερη μοίρα το αποτέλεσμα!

Ο αγώνας ανάμεσα στη Θύελλα Ροδωνιάς και τη Αναγέννηση Δυτικής Φθιώτιδας στιγματίστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων.

Ο αγώνας ανάμεσα στη Θύελλα Ροδωνιάς και τη Αναγέννηση Δυτικής Φθιώτιδας στιγματίστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων.

Την ήττα με σκορ 1-3 γνώρισε η Θύελλα Ροδωνιάς στην έδρα της από την Αναγέννηση Δυτικής Φθιώτιδας, για το πρωτάθλημα της Β’ Φθιώτιδας.

Παρόλο αυτά το αποτέλεσμα πέρασε σε δεύτερη μοίρα καθώς το παιχνίδι στιγματίστηκε από τον τραυματισμό ποδοσφαιριστή της Θύελλας.

Ο ποδοσφαιριστής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις και ευτυχώς όπως αναφέρει και η ανακοίνωση της Ροδωνιάς, ο τραυματισμός του δεν είναι τόσο σοβαρός.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Σε ένα παιχνίδι που το αποτέλεσμα περνά σε δεύτερη μοίρα, ο τραυματισμός παίκτη έχει μεγαλύτερη σημασία και πολύ περισσότερο η υγεία όσων αγωνίζονται στο τοπικό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Να ευχηθούμε ταχεία ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή μας, που φαίνεται προς το παρόν να μην είναι κάτι σοβαρό.

Να σημειώσουμε και τις ευχές των ποδοσφαιριστών της ομάδας της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Δ. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ προς τον παίκτη μας, δείγμα του Ευ αγωνίζεσθαι.

Για την ιστορία του αγώνα το αποτέλεσμα ήταν 1-3 υπέρ της ομάδας της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Δ. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ.

Νικόλα περαστικά από όλη την οικογένεια της ΘΥΕΛΛΑΣ και σύντομα κοντά μας.

Διαβάστε επίσης

Back to top button