Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Διούδης: Σε απολογία για το Αρης-Παναθηναϊκός, κινδυνεύει με τιμωρία δύο αγωνιστικών

Σε απολογία για την Παρασκευή (1/10) κάλεσε ο αθλητικός δικαστής της Super League τον Σωκράτη Διούδη, για την αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής με τον Αρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». #slgr #panathinaikosfc #Διούδης #slgrinterwetten

Σε απολογία για την Παρασκευή (1/10) κάλεσε ο αθλητικός δικαστής της Super League τον Σωκράτη Διούδη, για την αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής με τον Αρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού εγκαλείται με βάση το άρθρο 10, παράγραφος 1β του πειθαρχικού κώδικα, περί «υβριστικής συμπεριφοράς -έργω ή λόγω- ή απόπειρα βιαιοπραγίας σε αντίπαλο παίκτη, συμπαίκτη, θεατή ή αξιωματούχο ομάδας», και (εφόσον φυσικά κριθεί ελεγκτέος) κινδυνεύει με ποινή αποκλεισμού δύο αγωνιστικών. Η κλήση του Διούδη αφορά ένα επεισόδιο που είχε με τον τιμ μάνατζερ του Αρη, Θωμά Ναζλίδη, που επίσης έχει κληθεί σε απολογία, όπως και οι δύο ΠΑΕ.

Ενώπιον του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League θα βρεθούν επίσης την Παρασκευή (1/10) οι ΠΑΕ ΑΕΚ (για τον αγώνα με τη Λαμία), Βόλος (για το ματς με τον Ατρόμητο), Ολυμπιακός (για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα), Παναιτωλικός (για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ), Λαμία (για τον αγώνα με την ΑΕΚ), Ατρόμητος (για το παιχνίδι με τον Αρη), Παναθηναϊκός (για το ματς με το Βόλο), ΠΑΟΚ (για το ντέρμπι με την ΑΕΚ) και ΠΑΣ Γιάννινα (για τον αγώνα με τον ΟΦΗ).

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης

Back to top button