Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Γ’ Εθνική: Στο πλευρό του Ηρακλή Λάρισας ΑΕΛ και Απόλλων!

Ο Ηρακλής Λάρισας πανηγύρισε το πρωτάθλημα στον 3ο όμιλο της Γ' Εθνικής και δέχθηκε τα συγχαρητήρια από ΑΕΛ και Απόλλωνα. #Γ_Εθνική #ΗρακλήςΛάρισας #aelfc #ΑπόλλωνΛάρισας #season2021_2022

Ο Ηρακλής Λάρισας πανηγύρισε το πρωτάθλημα στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και δέχθηκε τα συγχαρητήρια από ΑΕΛ και Απόλλωνα.

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα:

Ο μεγαλομέτοχος κ. Παναγιώτης Μαντζανάς και σύσσωμη η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας συγχαίρουν τον Ηρακλή Λάρισας για την άξια κατάκτηση του πρωταθλήματος του 3ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής και τον Δωτιέα Αγιάς για την κατάκτηση αυτού της Α’ ΕΠΣΛ.

Ευχόμαστε και στις δύο ομάδες της Λάρισας καλή επιτυχία στα μπαράζ, στον Ηρακλή άνοδο στην Super League 2, στον δε Δωτιέα να ανέλθει στην Γ΄ Εθνική κατηγορία.

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ:

Ο κ. Αλέξης Κούγιας, το Διοικητικό Συμβούλιο, οι προπονητές μας, οι ποδοσφαιριστές μας και οι οπαδοί μας δίνουμε τα πιο θερμά μας συγχαρητήρια στον ιστορικό Ηρακλή Λάρισας, στους ποδοσφαιριστές του, στους προπονητές του και στην Διοίκηση του για την παλικαρίσια κατάκτηση της πρώτης θέσης στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Ευχόμαστε αυτή η παλικαρίσια πρωτιά να συνοδευτεί με την άνοδο στην Super League 2.

Διαβάστε επίσης

Back to top button