Β΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

“Πέρασε” σαν Θύελλα…

Για την 16η αγωνιστική της Β Φθιώτιδας η Θύελλα Μεγάλης Βρύσης υποδέχθηκε τον Αστέρα Σταυρού.

Ένα σχετικά εύκολο απόγευμα είχε η Θύελλα Μεγάλης Βρύσης στην έδρα της με αντίπαλο τον Αστέρα Σταυρού.

Η ομάδα της Θύελλας κέρδισε με σκορ 3-0, έχοντας πρωταγωνιστές τους Πρίφτι  Ραχούτη και Λεπίδα, οι οποίοι σκόραραν και έδωσαν μια σημαντική νίκη στην ομάδα τους.

Ο Αστέρας αν και έχασε αρκετές ευκαιρίες για να σημειώσει γκολ δεν κατάφερε να σκοράρει έχοντας μάλιστα και χαμένο έμμεσο φάουλ.

Το ματς:

Μόλις στο 4′ ο Ραχουτης έχασε την πρώτη καλή ευκαιρία για τη Θύελλα Μεγάλης Βρύσης, όταν μετά από στρώσιμο του Πρίφτι, σούταρε αλλά η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ.

Τετ α τετ του Κραββαρίτη στο 13′ ο Νασελας βγήκε από το τέρμα του και με ωραίο τάκλιν έδιωξε τον κίνδυνο μακριά.

Δύο λεπτά αργότερα η Θύελλα άνοιξε το σκορ με τον Ραχουτη να εκτελεί το κόρνερ και ο Πρίφτι πήδηξε πιο ψηλά απ όλους και με ωραία κεφαλιά έκανε το 1-0.

Ο Αστέρας απείλησε με μακρινό ωραίο σουτ Μόσχου αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι και πέρασε ψηλά άουτ.

Ο φιλοξενούμενος Αστέρας και πάλι απείλησε όταν ο Μόσχος εκτέλεσε το κόρνερ ο Σκοτίδας βρέθηκε ολομόναχος εντός της μεγάλης περιοχής του Λάμπρου αλλά η κεφαλιά του πέρασε άουτ.

Η Μεγάλη Βρύση απείλησε ξανά με σουτ του Ζαλαώρα στο 35′ με τον Ραχουτη να εκτελεί στρωτά το κόρνερ αλλά το σουτ του κεντρικού αμυντικού των γηπεδούχων πέρασε άουτ.

Τεράστια ευκαιρία για τον Αστέρα Σταυρού όταν ο Δημουλάς έκανε σουτ εκτός της περιοχής, η μπάλα πήρε περίεργα φάλτσα και είχε πορεία προς τα δίχτυα του Λάμπρου.

Ο τερματοφύλακας της Θύελλας εκτινάχθηκε και ακούμπησε τόσο όσο να χτυπήσει στο δοκάρι και να δώσει την ευκαιρία στους αμυντικούς να διώξουν.

Στο 44′ ο Ραχουτης σούταρε η μπάλα βρήκε στο χέρι του Σκοτίδα, άλλαξε πορεία και ο διαιτητής Σκούρας έδωσε πέναλτι.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ραχουτης ο οποίος κερδισε τον Νασελά για το 2-0.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον αρχηγό της Θύελλας, Χρήστο Λεπίδα να σουτάρει εντός της περιοχής και να σημειώνει το 3-0 για την ομάδα του αρκετά γρήγορα.

Σουτ του Γαλανή από πλάγια θέση, ο Λάμπρου έδιωξε και πάλι τον κίνδυνο εντυπωσιακά, βγάζοντας τη μπάλα κόρνερ.

Ένα ακόμη σουτ του για τη Θύελλα με τον Ράρρα να δοκιμάζει το πόδι αλλά ο νεαρός τερματοφύλακας του Σταυρού του είπε όχι με εντυπωσιακό τρόπο.

Στο 73′ ο Μπέλης γύρισε τη μπάλα προς τον τερματοφύλακα του, εκεί έγινε μια ασυνεννοησία με τον Λάμπρου να μπλοκάρει και τον διαιτητή να σφυρίζει έμμεσο.

Το φάουλ εκτελέστηκε αλλά οι αμυντικοί που είχαν κάνει ένα ανθρώπινο τοίχος μπροστά από το τέρμα της Θύελλας έδιωξαν την μπάλα μακριά με το 3-0 να παραμένει.

Το 3-0 έμεινε έως το τέλος με την γηπεδούχο ομάδα να παίρνει τρεις σημαντικούς βαθμούς για τη συνέχεια.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

dav

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button