Β΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Διπλό μέσα στον βούρκο για τον Ηρακλή Ροδίτσας!

Μία σπουδαία νίκη πανηγύρισε ο Ηρακλής Ροδίτσας, στην δύσκολη έδρα του Πελασγιακού, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Β΄Φθιώτιδας.

Μία σπουδαία νίκη πανηγύρισε ο Ηρακλής Ροδίτσας, στην δύσκολη έδρα του Πελασγιακού, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Β΄Φθιώτιδας.

Με σκορ 0-1 ο Ηρακλής Ροδίτσας πέρασε από την έδρα του Πελασγιακού παίρνοντας έτσι ένα ακόμη σημαντικό τρίποντο εκτός έδρας.

Η κακοκαιρία των τελευταίων ωρών, είχε μετατρέψει το γήπεδο της Πελασγίας σε βούρκο, κάτι που δυσκόλεψε και τις δύο ομάδες.

Ακολουθεί ρεπορτάζ από τον Βαγγέλη Μπιζάτο ενώ θα ακολουθήσουν και φωτορεπορτάζ και βίντεο από τον αγώνα:

Απόγευμα Κυριακής και ο καιρός γύρισε 3 μήνες πίσω με πολύ βροχή και ομίχλη. Ο Πελασγιακός, υποδέχθηκε τον Ηρακλή Ροδίτσας για την 21η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Β΄Φθιώτιδας εντός έδρας σε ένα γήπεδο που θύμισε περισσότερο αγώνα πόλο παρά ποδοσφαίρου. Ο βαρύς αγωνιστικός χώρος δυσκόλεψε αρκετά και τις δύο ομάδες, παρόλο αυτά είχαμε αρκετές ευκαιρίες για γκολ.

Το σκορ παρόλο αυτά ήταν μόλις 0-1 για τους φιλοξενούμενους.

Η ομάδα της Ροδίτσας στο 12 λεπτό μετά από εκτέλεση φάουλ του Τσαντζαλή απείλησε τον Παπαβασιλείου αλλά με επέμβαση του δεύτερου κράτησε το 0-0.

Στο 28 λεπτό ο Hamati πέρασε από την αριστερή πλευρά σουτάρε στην αριστερή γωνία του Παπαβασιλείου αλλά με επέμβαση ο τερματοφύλακας της Πελασγίας κράτησε ανέπαφη την εστία του για δεύτερη φορά.

Στο 45 λεπτό του ημιχρόνου ο Κουτσοχάνος ανέλαβε την εκτέλεση ενός φάουλ, η μπάλα πήγε στην περιοχή και μετά από αδυναμία της άμυνας του Πελασγιακού, ο Χασναφέρης βρέθηκε σε θέση βολής και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Στην επανάληψη δεν άλλαξαν και πολλά η μόνη αξιόλογη φάση ήταν στο 85 λεπτό με τον Μάνο να κάνει επέλαση από την αριστερή πλευρά να «σπάει» τη μπάλα μέσα στην περιοχή για τον Τσιριγκούλη και αυτός με προβολή να στέλνει την μπάλα λίγο έξω από την δεξιά γωνία του Λογαρά.

Διαβάστε επίσης

Back to top button