Ερασιτέχνης ΠΑΣ ΛαμίαΠοδόσφαιρο Γυναικών

Γυναικεία Ομάδα: Φινάλε εντός έδρας με ήττα και κέρδος την εμφάνιση

Στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της φετινής σεζόν η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΣ Λαμία φιλοξένησε την πρωταθλήτρια του ομίλου ομάδα του Βόλου, γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 0-5.

Στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της φετινής σεζόν η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΣ Λαμία φιλοξένησε την πρωταθλήτρια του ομίλου ομάδα του Βόλου, γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 0-5.

Οι κυανόλευκες του Κώστα Παπαστάμου έκλεψαν τις εντυπώσεις πριν τη σέντρα της αναμέτρησης με την υποδοχή και το «pasillio» στις πρωταθλήτριες του Βόλου οι οποίες έχοντας το απόλυτο των νικών μέχρι και σήμερα, κατέκτησαν και μαθηματικά το πρωτάθλημα και κατά συνέπεια την άνοδο στην Β’ Εθνική Γυναικών.

Αγωνιστικά οι γηπεδούχες μπήκαν καλά στο παιχνίδι κρατώντας μπάλα και περιορίζοντας αρκετά τις προσπάθειες των φιλοξενούμενων οι οποίες ωστόσο κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο 15ο λεπτό έπειτα από ωραία μπαλιά της Πλατανιά και αντίστοιχο τελείωμα της Πούλιου.

Οι κυανόλευκες έχασαν σπουδαία ευκαιρία για να φέρουν το ματς στα ίσια, με την Οικονόμου να εκτελεί απευθείας ένα κερδισμένο φάουλ σε καλό σημείο, αναγκάζοντας  την Θεοχάρη σε απόκρουση με υπερένταση.

Στο 32ο λεπτό είδαμε ένα πανέμορφο γκολ από αυτά που σπανίζουν στα ποδοσφαιρικά γήπεδα, πόσο μάλλον σε γυναικείο πρωτάθλημα, με την Ζέγλη με απευθείας εκτέλεση κόρνερ από αριστερά, να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας της Σπουρνιά η οποία δεν μπορούσε να αντιδράσει.  Η ίδια παίκτρια μάλιστα τρία λεπτά αργότερα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3 ενώ στο 37′ ΄βρήκαν και 4ο γκολ με την Λουκοπούλου να σουτάρει από μακριά και τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα.

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε, οι φιλοξενούμενες βρήκαν ακόμη δύο γκολ ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 0-5 το οποίο έμεινε ως το φινάλε.

ΠΑΣ Λαμία: Σπουρνιά (46’ Κουρομπλή), Φούντα, Τσούμα, Ρίζου, Παπαδοπούλου, Νταρλαδήμα, Οικονόμου, Παπαστάμου, Χότζα, Σκόρδα, Φαρδέλα

Βόλος: Θεοχάρη, Τράικου, Σταμποπούλου, Μακεδών, Πάσχου, Χουβαρδά, Πλατανιά, Λουκοπούλου, Αγόρου, Πούλιου, Ζέγλη

Διαβάστε επίσης

Back to top button