Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Δύσκολα θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό ο Ιωαννίδης!

Προδιαγεγραμμένο είναι το μέλλον του Φώτη Ιωαννίδη στον Παναθηναϊκό με τον Έλληνα επιθετικό να βρίσκεται στα ραντάρ πολλών ομάδων. #slgr #panathinaikosfc #Ιωαννίδης #slgrinterwetten #playoffs #season2021_2022

Προδιαγεγραμμένο είναι το μέλλον του Φώτη Ιωαννίδη στον Παναθηναϊκό με τον Έλληνα επιθετικό να βρίσκεται στα ραντάρ πολλών ομάδων.

Παναθηναϊκός: Με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο οι Έλληνες παίκτες του Παναθηναϊκού δε νιώθουν άνετα. Οι περισσότεροι από αυτούς. Διούδης, Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος, Χατζηγιοβάνης θα μπορούν να θεωρούν τους εαυτούς τους ριγμένους.

Δύο Έλληνες, ωστόσο, πήραν ευκαιρίες και στηρίχτηκαν ενώ γύρω από τον έναν από αυτούς έχει στηθεί ήδη ένα overhype γαϊτανάκι προσδοκιών και πουσαρίσματος.

Ο ένας που πήρε ευκαιρίες και αρκετές φορές θέση στη βασική 11άδα είναι ο Κώτσιρας φυσικά. Εκείνος που διαφημίζεται περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον είναι φυσικά ο Φώτης Ιωαννίδης.

Η διαφήμιση πως αρκετές ομάδες έχουν έρθει και τον έχουν δει αλλά και η πρόταση της Σάρλοτ τον Ιανουάριο έχουν αναγάγει τον 22χρονο επιθετικό στο μεγαλύτερο πρότζεκτ αυτή τη στιγμή στο κλαμπ.

Τα νούμερά του δε συνάδουν τόσο πολύ σε αυτό το κύμα αισιοδοξίας αλλά ποια είναι η στήλη για να το αμφισβητήσει.

Πάντως, στράικερ με 5 γκολ σε 28 ματς λες πως θέλει βελτίωση, παρόλα αυτά η Ελλάδα είναι μια από τις αγορές που βγάζει παίκτες abroad πλέον.

Και επιθετικοί δεν υπάρχουν και πολλοί στο ευρωπαϊκό στερέωμα. Με αυτά και με αυτά τα δεδομένα, ο Παναθηναϊκός δύσκολα θα καταφέρει να κρατήσει τον Ιωαννίδη. Τώρα αν θα πάει στο Βέλγιο, στις ΗΠΑ ή αλλού είναι κάτι που ακόμα είναι νωρίς να πει κανείς. Η πώληση πάντως είναι το πιο πιθανό σενάριο τη δεδομένη χρονική στιγμή.

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button