Στοίχημα

Στοίχημα Προγνωστικά: Μάχες σε όλα τα μέτωπα

Αρκετά πράγματα κρίνονται σήμερα σε πολλά από τα πρωταθλήματα της Ευρώπης και υπάρχουν σημαντικά παιχνίδια σε Ιταλία, Αγγλία, Λα Λίγκα και όχι μόνο.

Αρκετά πράγματα κρίνονται σήμερα σε πολλά από τα πρωταθλήματα της Ευρώπης και υπάρχουν σημαντικά παιχνίδια σε Ιταλία, Αγγλία, Λα Λίγκα και όχι μόνο. Ας δούμε αναλυτικά τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος:

Άρσεναλ – Λιντς (16.00)

Κάθε φορά και πιο κοντά στον στόχο της τετράδας η Άρσεναλ και ειδικά μετά το σημαντικό διπλό επί της Γουέστ Χαμ στο ντέρμπι με 2-1. Μερικές διαδοχικές νίκες έχουν φέρει την ομάδα του Αρτέτα σε πλεονεκτική θέση πλέον, αρκεί να συνεχίσει το ίδιο ουσιαστικά στις αγωνιστικές που απομένουν. Το σημερινό παιχνίδι με την Λιντς δείχνει βατό, αλλά κρύβει δυσκολίες απέναντι σε μια αντίπαλο, που έχει στόχο την παραμονή.

Πολύ δύσκολο το εμπόδιο της Λιντς την περασμένη εβδομάδα απέναντι στην πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι και δεν απέφυγε μια βαριά ήττα με 4-0 εντός έδρας. Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα και το άγχος μεγαλώνει από την στιγμή που δεν μπορεί να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας και τα παιχνίδια λιγοστεύουν. Ακόμη μια δύσκολη αποστολή η σημερινή απέναντι στην φορμαρισμένη Άρσεναλ στο Λονδίνο.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Φαινομενικά η Άρσεναλ έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για τη νίκη, αλλά σε κάτι τέτοια ματς δυσκολεύεται. Η Λιντς έχει τους παίκτες να σκοράρει στο παιχνίδι και να περάσει το Goal/Goal στο 1.72 από την Stoiximan.

Βερόνα – Μίλαν (21.45)

Την εξαιρετική της πορεία συνέχισε η Βερόνα την προηγούμενη αγωνιστική, αφού έφυγε νικηφόρα από την έδρα της άκρως ενδιαφερόμενης Κάλιαρι με 2-1. Σε εξαιρετική κατάσταση όλο αυτό το διάστημα η ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ, που κερδίζει ολοένα και περισσότερο θέσεις στην βαθμολογία του Καμπιονάτο. Ένα ικανό σερί δοκιμάζεται βέβαια σήμερα απέναντι στην επίδοξη πρωταθλήτρια Μίλαν.

Με τέρμα του Λεάο στο 82′ η Μίλαν βρήκε τη νίκη κόντρα στην Φιορεντίνα με 1-0 και πλέον συνεχίζει να ορίζει αυτή την τύχη της όσον αφορά τον τίτλο στην Ιταλία. Τεράστιος ο ενθουσιασμός στους «ροσονέρι» για την τριάδα που απομένει μέχρι το φινάλε της σεζόν, αν και τα ματς αυτά μοιάζουν επικίνδυνα. Συγκεκριμέμα η ομάδα του Πιόλι αντιμετωπίζει την Βερόνα, την Αταλάντα, αλλά και την τελευταία αγωνιστική την Σασσουόλο.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Αρκετά επικίνδυνη η Βερόνα, αλλά κακά τα ψέματα το μεγάλο κίνητρο το έχει η Μίλαν, που εύκολα ή δύσκολα μπορεί να φτάσει στο διπλό σε απόδοση 1.75 από το Pamestoixima.

Ατλέτικο Μαδρίτης – Ρεάλ Μαδρίτης (22.00)

Τα εύκολα δύσκολα πάει να κάνει τις τελευταίες αγωνιστικές η Ατλέτικο Μαδρίτης και ειδικά η ήττα από την Μπιλμπάο με 2-0 στο «Σαν Μαμές» την βάζει σε περιπέτειες. Συγκεκριμένα δεν έχει εξασφαλίσει ακόμη την τετράδα της βαθμολογίας, που οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Champions League, οπότε η ομάδα του Σιμεόνε καλείται να εμφανιστεί σοβαρή σήμερα στο ντέρμπι, αλλά και στα ματς που απομένουν για να πετύχει τον στόχο της.

Ακόμη ένα έπος μεσοβδόμαδα στο Champions League για την Ρεάλ Μαδρίτης, που πέρασε στην παράταση το εμπόδιο της Μάντσεστερ Σίτι με 3-1 και θα βρεθεί σε ακόμη έναν τελικό. Ο στόχος επετεύχθη και στην Λα Λίγκα, αφού το άνετο 4-0 επί της Εσπανιόλ της έδωσε και μαθηματικά τον τίτλο. Με τα όσα έχουν συμβεί τελευταία ένα καλό ροτέισον μοιάζει επιβεβλημένο σήμερα από τον Αντσελότι στο ντέρμπι της Μαδρίτης.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Μεγαλύτερο κίνητρο η Ατλέτικο Μαδρίτης, την στιγμή που η Ρεάλ Μαδρίτης το πήρε το πρωτάθλημα και έκανε υπέρ προσπάθεια μεσοβδόμαδα στο Champions League. Προβάδισμα στον άσο και το 2.10 από την Bet365.

Διαβάστε επίσης

Back to top button