Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Κομπλέ» κόντρα στον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός!

Με όλα τα διαθέσιμα «όπλα» του θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός. #slgr #olympiacosfc #slgrinterwetten #paokfc #playoffs

Με όλα τα διαθέσιμα «όπλα» του θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός. #slgr #olympiacosfc #slgrinterwetten #paokfc #playoffs

Όλους τους ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας, διαθέσιμους και μη, ανακοίνωσε ο Πέδρο Μαρτίνς ως αποστολή του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, το οποίο θα αποτελέσει και τη φιέστα του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Με την απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το σαββατιάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη. Μετά το τέλος του προγράμματος, ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή η οποία αποτελείται από 33 ποδοσφαιριστές, δηλαδή όλη την πρώτη ομάδα. Σε αυτή συμπεριλήφθηκαν τόσο οι δύο τραυματίες, Μανωλάς και Μπα, όπως επίσης και ο Χένρι Ονιεκούρου ο οποίος έχει «τελειώσει» αγωνιστικά εδώ και καιρό για τους Πειραιώτες.

Αναλυτικά, η αποστολή:

Α. Καμαρά, Ανδρούτσος, Μπα, Μπαγκαλιάνης, Μπουχαλάκης, Καρβάλιο, Σισέ, Ελ Αραμπί, Φαντιγκά, Φορτούνης, Ονιεκούρου, Κανέ, Καραργύρης, Καρμπόβνικ, Κίτσος, Κρίστινσον, Κούντε, Λαλά, Λόπες, Μ. Καμαρά, Μανωλάς, Μασούρας, Εμβιλά, Ρέαμπτσιουκ, Παπαδόπουλος, Ροντρίγκες, Τικίνιο, Παπασταθόπουλος, Σουρλής, Τζολάκης, Βατσλίκ, Βαλμπουενά, Βρουσάι.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button