ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Σε ρόλο αουτσάιντερ η Λαμία…!(pics)

Η 2η αγωνιστική των play out πλησιάζει και ο Ατρόμητος ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον ΠΑΣ Λαμία. Πάμε να δούμε στοιχηματικά το ματσάκι!

Η SuperLeague 1 επέστρεψε, τα play out ξεκίνησαν και μαζί με αυτά και το στοίχημα!

Για τον λόγο αυτό, θα επιστρέψουμε και εμείς στις παλιές μας καλές συνήθειες, σχολιάζοντας το εκάστοτε ματς του ΠΑΣ Λαμία, στοιχηματικά!

Για την 2η αγωνιστική λοιπόν, ο ΠΑΣ Λαμία θα αγωνιστεί εκτός έδρας με τον Ατρόμητο! Η Λαμία προέρχεται από τη νίκη με 2-0 επί του Παναιτωλικού, ενώ οι Περιστεριώτες δεν αγωνίστηκαν στην 1η αγωνιστική καθώς το ματς με την Ξάνθη αναβλήθηκε, λόγω κρουσμάτων!

Μπορεί λοιπόν η ομάδα της Φθιώτιδας να είναι αυτή που έχει καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό, παρόλο αυτά οι bookmakers του ιντερνετικού στοιχήματος έχουν ως φαβορί τον Ατρόμητο!

Εντάξει, από τη μία είναι λογικό μας και η ομάδα της Αθήνας αγωνίζεται εντός έδρας και θεωρητικά έχει μία πιο ποιοτική ομάδα, απ΄την άλλη η ομάδα του Άκη Μάντζιου έχει αγωνιστικό ρυθμό και την ψυχολογία της πρώτης νίκης!

Η νίκη τώρα του Ατρομήτου δίνεται από 1.70 έως και 1.90 το ανώτερο και η ομάδα του Σάββα Παντελίδη παρουσιάζεται ως ξεκάθαρο φαβορί!

Από την άλλη, το διπλό του ΠΑΣ Λαμία θα το βρείτε από 4.90 έως και 5.50. Αρκετά μεγάλη απόδοση ειδικά αν λάβουμε υπόψιν μας και τα τελευταία ματς των δύο συλλόγων όπου η Λαμία πήρε και ισοπαλία ενώ γενικά δυσκολεύει τους Αθηναίους.

Τέλος, η ισοπαλία βρίσκεται κάπου από το 3.30 έως το 3.60.

Πιο αναλυτικά δείτε ένα δείγμα αποδόσεων:

Stoiximan:

Sportingbet:

Betshop:

Bet365:

Bwin:

Novibet:

Goalbet:

ΟΠΑΠ:

Διαβάστε επίσης

Back to top button