ΜπάσκετΤοπικά Σπορ

Έσπερος Λαμίας: Τα ξεχωριστά «ευχαριστώ» για τη φετινή σεζόν και οι… haters

Η ανακοίνωση του Έσπερου Λαμίας με τα ξεχωριστά «ευχαριστώ».

Η ανακοίνωση του Έσπερου Λαμίας με τα ξεχωριστά «ευχαριστώ».

Η ευχαριστήρια επιστολή αναφέρει:

Ευχαριστήριος Επιστολή προς ανιδιοτελείς αυθεντικούς υποστηρικτές μας και διαβεβαιώνουμε, ότι θα επιβιώσουμε γιατί ….. ’’έχουμε στο κατάρτι μας βιγλάτορα παντοτινό τον Ήλιο τον Ηλιάτορα ’’.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ τμήματος Καλαθοσφαίρισης (basketball) ,θέλει να συγχαρεί όλους τους αθλητές μας και το προπονητικό επιτελείο που επέτυχαν την ανώτερη βαθμολογική θέση ,μέχρι σήμερα, της ομάδας Ανδρών στην ιστορία του συλλόγου και τερμάτισαν στην Τρίτη(3 η ) θέση του φετινού πρωταθλήματος της Β’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ.

Επίσης να συγχαρεί τα τμήματα Παίδων και Εφήβων του συλλόγου μας για την επιτυχημένη πορεία και συμμετοχής τους στην αντίστοιχη τελική φάση του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΣΕ.

Παράλληλα θέλει να ευχαριστήσει ΟΛΟΥΣ τους Χορηγούς και Φορείς της πόλης ,για την συνεχή στήριξη κατά την διάρκεια των αγωνιστικών μας υποχρεώσεων. Κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά, ευχαριστούμε τους συνεπείς φίλους της ομάδας που μας τίμησαν με την παρουσίας τους και ενεθάρρυναν την αγωνιστική μας προσπάθεια, συμμορφούμενοι με τους περιορισμούς των υγειονομικών πρωτοκόλλων του covid-19.

Διαβεβαιώνουμε ότι η προσπάθειά μας θα συνεχιστεί με προγραμματισμό και μεράκι για την επόμενη χρονιά, ώστε η ομάδα μας να παρουσιαστεί το ίδιο ανταγωνιστική.

ΤΕΛΟΣ για όσους ‘’αδημονούντες’’ , αφιερώνουμε με ταπεινότητα απόσπασμα του ποιήματος

‘’ΤΟ ΤΡΕΛΟΒΑΠΟΡΟ’’ ,του Οδυσσέα Ελύτη :

’’…Χρόνους μας ταξιδεύει δε βουλιάξαμε, χίλιους καπεταναίους τους αλλάξαμε, – Κατακλυσμούς ποτέ δε λογαριάσαμε, μπήκαμε μες στα όλα και περάσαμε, – Κι έχουμε στο κατάρτι μας βιγλάτορα ,παντοτινό τον Ήλιο τον Ηλιάτορα ! ‘’.

…Εις το επανιδείν και καλό καλοκαίρι.

ΛΑΜΙΑ 16-05-2022
Δ.Σ ΕΣΠΕΡΟΥ ΛΑΜΙΑΣ

Διαβάστε επίσης

Back to top button