ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

O λόγος που θα καθυστερήσει το μπαράζ Super League 1 – Super League 2

ΠΑΣ Λαμία, Βέροια και Απόλλωνας Σμύρνης είναι στην αναμονή για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση. #slgr #panaitolikosfc #lamiafc #apollonfc #slgrinterwetten #playouts

H εκκρεμοδικία για την υπόθεση στοιχηματισμού του Παναιτωλικού μπλοκάρει τη διαδικασία του μπαράζ της Super League 1 με την Super League 2.

Λαμία, Βέροια και Απόλλωνας Σμύρνης είναι στην αναμονή για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Η εκδίκαση για τους Αγρινιώτες στην Επιτροπή Δεοντολογίας μετά την καταγγελία που έγινε θα πραγματοποιηθεί στις 25/5.

Αυτό σημαίνει ότι το πρώτο μπαράζ που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 22/5 ανάμεσα στη Λαμία και τη Βέροια δεν θα γίνει.

Η εισήγηση της Επιτροπής Δεοντολογίας είναι για υποβιβασμό του Παναιτωλικού και πρόστιμο. Η απόφαση δύσκολα θα βγει αυθημερόν και είναι δεδομένο πως θα κατατεθεί και έφεση είτε από τους Αγρινιώτες είτε από τις ΠΑΕ που έχουν έννομο συμφέρον.

Τα μπαράζ θα καθυστερήσουν να ξεκινήσουν και η πρώτη εκτίμηση που υπάρχει είναι πως πάνε για τον Ιούνιο.

Την Πέμπτη (19/5) η Super League έχει μάλιστα ΔΣ για την επικύρωση της φετινής βαθμολογίας, αλλά πιθανότατα θα επικυρωθεί μόνο το κομμάτι των πλέι οφ, για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Η… ουρά θα ξεκαθαρίσει μετά την εκκρεμοδικία.

πηγή: Mikriliga.com

Διαβάστε επίσης

Back to top button