Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Νίκη του Βαλβέρδε… επί του Μουρίνιο!(vid)

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Νεϊμάρ η Μπαρτσελόνα νίκησε την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιου, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε διεθνή φιλικό παιχνίδι.

Τα μεταγραφικά σενάρια δεν έχουν επηρεάσει την αγωνιστική κατάσταση του Νεϊμάρ, ο οποίος σκόραρε και κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, χαρίζοντας τη νίκη στη Μπαρτσελόνα, 1-0, στα πλαίσια του International Champions Cup.

Στο Μέριλαντ των ΗΠΑ, ο Ερνέστο Βαλβέρδε βγήκε νικητής στη μάχη των πάγκων, απέναντι στον Ζοζέ Μουρίνιο, σε ένα παιχνίδι που είχε πολύ καλό ρυθμό και με τους τερματοφύλακες των δυο ομάδων να πραγματοποιούν εξαιρετικές επεμβάσεις. Το γκολ που έκρινε τη φιλική αναμέτρηση σημειώθηκε στο 31ο λεπτό με τον Νεϊμάρ να εκμεταλλεύεται το λάθος του Βαλένσια και με κοντινό πλασέ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Ήταν το τρίτο γκολ του Νεϊμάρ σε δυο αγώνες στο International Champions Cup.

Οι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά δεν έβρισκαν ανοιχτούς χώρους με τη Μπαρτσελόνα να… χτυπάει στις αντεπιθέσεις. Στο 65ο λεπτό ο Πάκο Αλκάθερ βρέθηκε τετ α τετ με τον Ρομέρο, αλλά ο τερματοφύλακας της Γιουνάιτεντ αρνήθηκε το γκολ στον παίκτη της Μπαρτσελόνα με το 1-0 να μένει μέχρι το φινάλε.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (4-3-3): Σίλεσεν, Σεμέδο (46′ Βιδάλ), Μαστσεράνο (46′ Πικέ), Ουμτιτί (46′ Βερμάελεν), Τζόρντι Άλμπα (46′ Ντιν), Κάρλες Αλένια (46′ Ινιέστα), Μπουσκέτς (46′ Σέρτζι Ρομπέρτο, 85′ Σαμπέρ), Ράκιτιτς (46′ Ντένις Σουάρεθ), Νεϊμάρ (46′ Ελ Χανταντί), Σουάρες (46′ Πάκο Αλκάθερ), Μέσι (46′ Αρντά Τουράν).

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ (4-3-3): Ντε Χέα (46′ Ρομέρο), Βαλένσια (84′ Τουανζέμπ), Σμόλινγκ (46′ Τζόουνς), Λίντελεφ (46′ Μπεγί), Μπλιντ (46′ Νταρμιάν), Κάρικ (46′ Φελαϊνί), Πογκμπά, Ράσφορντ, Λίνγκαρντ (62′ Μαρσιάλ), Λουκακού.

https://youtu.be/PxqaV-s-0ao

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button