Ερασιτέχνης ΠΑΣ ΛαμίαΠοδόσφαιρο Γυναικών

“Ντεμπούτο” για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Γυναικών του ΠΑΣ Λαμία! (Φωτογραφίες)

Την πρώτη της εμφάνιση πραγματοποίησε η νεοσύστατη Ακαδημία του ΠΑΣ Λαμία ποδοσφαίρου γυναικών.

Την πρώτη της εμφάνιση πραγματοποίησε η νεοσύστατη Ακαδημία του ΠΑΣ Λαμία ποδοσφαίρου γυναικών.

Η ομάδα ακαδημιών του ΠΑΣ Λαμία, αγωνίστηκε στο τουρνουά που διοργάνωσε ο ΑΟ Τρικάλων στο πλαίσιο των εγκαινίων του νέου του γηπέδου.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Την πρώτη της εμφάνιση έκανε η νεοσύστατη Ακαδημία ποδοσφαίρου κοριτσιών του σωματείου μας στο τουρνουά που διοργάνωσε ο Α.Ο. Τρίκαλα το Σάββατο 28 Μαΐου στα πλαίσια των εγκαινίων του νέου Αθλητικού του Κέντρου στη Σωτήρα Τρικάλων.

Τα μικρά μας κορίτσια αγωνίστηκαν και διασκέδασαν με κορίτσια από τις Ακαδημίες των Γιάννενα WFC, Βόλος 2004, Ελπίδες Καρδίτσας και Α.Ο. Τρίκαλα πετυχαίνοντας 2 νίκες και 2 ήττες.

Η ομάδα γυναικών αποτελούμενη από 8 κορίτσια κάτω των 16 ετών αγωνιζόμενη με τις αντίστοιχες των Γιάννενα WFC και Α.Ο. Τρίκαλα πέτυχε μία νίκη και μια ισοπαλία κατακτώντας τη πρώτη θέση.

Με το πέρας του τουρνουά , τεχνικό τιμ, αθλήτριες και γονείς περιηγηθήκαμε στην περιοχή των Μετεώρων κι ακολούθως γευματίσαμε στην ταβέρνα Μπουφίδης στο Καστράκι.

Η Διοίκηση του σωματείου μας αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει για άλλη μια φορά την αντίστοιχη του Α.Ο. Τρίκαλα για την πρόσκληση που μας απηύθυνε να συμμετάσχουμε στην πολύ ωραία και άρτια διοργανωμένη εκδήλωση.

Διαβάστε επίσης

Back to top button