Α΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Του γύρισε την πλάτη η τύχη…

Στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής και για τον 4ο όμιλο των αγώνων μπαράζ ανόδου στη Γ' Εθνική, ο ΑΟ Στυλίδας υποδέχθηκε τον Μακεδονικό Φούφας.

Στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής και για τον 4ο όμιλο των αγώνων μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική, ο ΑΟ Στυλίδας υποδέχθηκε τον Μακεδονικό Φούφας.

Την ήττα με σκορ 0-2 γνώρισε ο ΑΟ Στυλίδας από τον Μακεδονικό Φούφας, με την ομάδα της Φθιώτιδας να έχει τις ευκαιρίες για το γκολ… όμως κάτι το δοκάρι κάτι η ατυχία δεν τους επέτρεψε να σκοράρουν.

Το ματς: 

Στο 5′ διπλή ευκαιρία για τον Μακεδονικό. Ο Τοπάλης εκτέλεσε το κορνερ από το  αριστερά και ο Σωτηριάδης σούταρε δυο φορες γιά να του πει την πρώτη φορά όχι ο Καρανάσιος και τη δεύτερη να την στείλει άουτ.

Δυστυχώς μία αδράνεια στην άμυνα της Στυλίδας έφερε και το 0-1. Ο Τοπάλης έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Κοντογουλίδης με δεύτερη προσπάθεια έκανε το 0-1 με πλασέ.

Λίγο αργότερα ο Τοπάλης δοκίμασε ένα από πλάγια θέση, που μάλλον για σέντρα πήγαινε αλλά κατέληξε στα χέρια του Καρανάσιου.

Τεράστια ευκαιρία στο 22′ ο Κ. Βαρυπάτης έβγαλε ωραία πάσα στον Φλέσσα ο οποίος πλάσαρε πάνω από τον τερματοφύλακα με τη μπάλα να χτυπάει στο δοκάρι και δυστυχώς να παίρνει πορεία προς τα έξω. Εκεί βρέθηκε ο Σεκουλίδης ο τελικά απομάκρυνε τον κίνδυνο για τον Μακεδονικό.

Στη συγκεκριμένη φάση είχαμε διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους πως η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή του τέρματος πριν τη διώξει ο αμυντικός, παρόλο αυτά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί ο αγώνας.

Ενα ακόμη σουτ για τον Μακεδονικό, από τον Σιδηρόπουλο και πάλι, όμως ο Καρανάσιος έπεσε στην αριστερή του γωνία και μπλόκαρε εύκολα.

Τεράστια ευκαιρία για τη Στυλίδα! Ο Μάγιος έπειτα από γέμισμα στην περιοχή βρέθηκε σε θέση βολής, έκανε το σουτ αλλά η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Δημητριάδη και στην επαναφορά ο Λάγιος από πλεονεκτική θέση έστειλε τη μπάλα αουτ με κεφαλιά στο 40′.

Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον Μακεδονικό να προηγείται με 0-1 σκορ.

Τίποτα το ιδιαίτερο στο δεύτερο ημίχρονο από τις δυο ομάδες, με τη Στυλίδα να πατάει ελαφρώς καλυτερα από τον αντίπαλο του.

Στο 65′ ο Αλέξανδρος Κουφιώτης έκανε το σουτ από πλεονεκτική θέση, όμως η μπάλα πέρασε δυστυχώς αουτ.

Σέντρα ο Σιδηρόπουλος από τα δεξί γιά τον Μακεδονικό στο 75′ ο Παπάς έκανε το απευθείας σουτ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Δυστυχώς, στο 82′ ο Τοπάλης με ωραίο φαλτσαριστό σουτ εκτός της περιοχής της Στυλίδας, κέρδισε τον Καρανάσιο στη δεύτερη τελική ευκαιρία του Μακεδονικού στο 2ο ημίχρονο, κάνοντας το 0-2.

Στα υπόλοιπα λεπτά του αγώνα δεν άλλαξε κάτι, η Στυλίδα στάθηκε αρκετά άτυχη και ηττήθηκε από τον Μακεδονικό Φούφας.

Οι αρχικές ενδεκάδες:

ΑΟ Στυλίδας (Γιώργος Κυριακίδης): Καρανάσιος, Κ. Κουφιώτης, Αλ. Κουφιώτης, Τσιλίκας, Φλέσσας, Μάγιος, Κ. Βαρυπάτης, Τζόντζωρας Αθ., Καββαδίας, Παρλάντζας, Λάγιος

Μακεδονικός Φούφας (Νίκος Κατακαλίδης): Δημητριάδης, Σιδηρόπουλος, Παππάς, Σωτηριάδης, Σεκουλίδης, Αμαραντίδης, Κοντογουλίδης, Τοπάλης, Ρέλκας, Θεοδουλίδης, Χάϊτας

Διαβάστε επίσης

Back to top button