Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Έρχονται αποχωρήσεις στον Απόλλωνα!

Ο υποβιβασμός του Απόλλωνα Σμύρνης επιταχύνει τις διαδικασίες στη Ριζούπολη για ξεσκαρτάρισμα. #slgr2 #apollonfc #αποχωρήσεις

Ο υποβιβασμός του Απόλλωνα Σμύρνης επιταχύνει τις διαδικασίες στη Ριζούπολη για ξεσκαρτάρισμα.

Μία ελπίδα είχε ο Απόλλων Σμύρνης για να γλιτώσει τον υποβιβασμό και αυτή ήταν άμεσα συνδεδεμένη με την υπόθεση του Παναιτωλικού. Από τη στιγμή που οι Αγρινιώτες παρέμειναν στη Super League 1, η «Ελαφρά Ταξιαρχία» υποβιβάστηκε.

Το μόνο που απομένει είναι η επικύρωση της βαθμολογίας. Τη Δευτέρα (6/6) αναμένεται να γίνει αυτό. Την επόμενη σεζόν ο Απόλλων Σμύρνης θα βρίσκεται στη Super League 2 και αυτό φέρνει πολλές ανακατατάξεις. Κάποιες εξ αυτών είχαν κλειδώσει ανεξάρτητα από την κατηγορία βέβαια.

Για να ξεκινήσουμε από τα υψηλά κλιμάκια, ακούστηκαν πολλά ακόμη και για αποχώρηση της νυν διοίκησης. Ως σκέψη υπήρξε. Μεταφέρθηκε και σε διάφορους που βρίσκονται πέριξ της Ριζούπολης. Φαντάζει δύσκολο, πάντως, να υλοποιηθεί.

Στελέχη θα αποχωρήσουν. Δεν πρέπει να αποκλειστεί σε αυτά να συμπεριλαμβάνεται ο Δημήτρης Κοτταράς. Ο ίδιος στους γύρω του υποστήριζε εξ αρχής πως «μέχρι το καλοκαίρι ήρθα για να βοηθήσω». Στην πράξη, βέβαια, δεν τα κατάφερε. Απέτυχε σε ό,τι του ανατέθηκε. Λάθος μεταγραφές, δεν έκανε αποδεσμεύσεις, έδειξε αδυναμία στο να αλλάξει το κλίμα στα αποδυτήρια προς το καλύτερο. Υπάρχουν και άλλα.

Στον αέρα βρίσκεται και ο Μπάμπης Τεννές όπως έχει αποκαλύψει το Sportime.gr. Έχει συμβόλαιο και θα χρειαστεί να έρθουν οι δύο πλευρές σε συμφωνία για να λυθεί. Ωστόσο, βγαίνει μία δυσαρέσκεια προς το πρόσωπό του. Ο έμπειρος τεχνικός συμμάζεψε τον Απόλλωνα, αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει τον στόχο. Ήταν, βέβαια, πολύ δύσκολο να τα καταφέρει. Το μόνο που δεν μπορεί να του χρεωθεί, πάντως, ήταν το 5-1 από τον Ιωνικό για όσους γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις.

Όσον αφορά το έμψυχο ρόστερ, δεν έχει ξεκαθαρίσει πλήρως. Κάποιες αποχωρήσεις, όμως, θεωρούνται σίγουρες. Πρόσφατα έφυγαν οι Γιακιμόφσκι, Εμπακογκού, Ραΐλι και Σαχλί, ενώ στην ίδια μοίρα είναι και ο Φερνάντες. Για όλους είχατε ενημερωθεί σχετικά.

Κότσαρης και Ιωαννίδης καιρό τώρα δεν ανανέωναν, ενώ Λισγάρας και Μπαξεβανίδης πέρασαν από πολλά κύματα και μέσα στη σεζόν. Ειδικά ο πρώτος. Ορισμένοι ποδοσφαιριστές θα αναζητήσουν κάτι καλύτερο (πχ Ρόγκνε, Μαρτίνες και Ντάουντα), ενώ ο Τσίμπσα ψαχνόταν πριν καν τελειώσει η σεζόν. Ξεχωριστή περίπτωση ο Μπρούνο Άλβες που σταματάει για να αναλάβει πόστο στην ΑΕΚ.

Ακόμη και ποδοσφαιριστές με συμβόλαια θέλουν να φύγουν. Ιδιάζουσα περίπτωση για πολλούς λόγους ο Παμλίδης. Στην ίδια κατηγορία και οι Τσιλούλης, Κάστρο και Σλίβκα. Ο τελευταίος έχει ήδη κάποιες κρούσεις, αλλά προς το παρόν θα πρέπει να βρει άκρη με το κλαμπ που ανήκει.

Προφανώς και δεν γίνεται να φύγουν όλοι. Και άλλα συμβόλαια τελειώνουν. Κάποιοι θα πειστούν να ανανεώσουν είτε γιατί δεν θα βρουν κάτι άλλο είτε γιατί στο φινάλε θα πειστούν με το νέο project. Για κάποιους που δεσμεύονται με συμβόλαια, δεν θα συναινέσει ο Απόλλων Σμύρνης να φύγουν. Το βέβαιο είναι πως τον Σεπτέμβριο σε πολλούς τομείς οι «κυανόλευκοι» θα διαφέρουν από τώρα.

Πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button