Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

«Κρέμασε» οριστικά τα παπούτσια του ο Κάρλος Τέβες

Τέλος εποχής για τον "Απάτσι" του παγκόσμιου ποδοσφαίρου! #CarlosTevez #Apache

Τέλος εποχής για τον “Απάτσι” του παγκόσμιου ποδοσφαίρου! #CarlosTevez

Ο Κάρλος Τέβες είχε ανακοινώσει πέρσι ότι σκέφτεται να σταματήσει το ποδόσφαιρο, όμως τελικά συνέχισε για ακόμη μία χρονιά, που όπως φαίνεται ήταν και η τελευταία του.

Η απώλεια όμως ενός πολύ δικού του προσώπου τον έκανε να ρίξει οριστικά τίτλους τέλους στη καριέρα του… Τον Φεβρουάριο του 2021 έχασε μετά από επιπλοκές, λόγω κορωνοϊού, τον θείο του, Σεγούντο, που τον είχε σαν πατέρα του, κάτι που του στοίχισε τρομερά, και όπως είπε, αφού έχασε τον Νο.1 θαυμαστή του, πήρε την απόφαση να σταματήσει το ποδόσφαιρο.

«Αυτό ήταν, τέρμα. Τα έχω δώσει όλα. Έχω αποσυρθεί. Μου πρόσφεραν πολλά, με προσέγγισαν ομάδες, είχα τη δυνατότητα να πάω και στις ΗΠΑ, αλλά τέλος. Ήταν πολύ δύσκολο να παίζω την περασμένη σεζόν, αλλά είχα την ευκαιρία να βλέπω τον πατέρα μου. Τώρα όμως χάθηκε αυτός που ήταν ο μεγαλύτερος θαυμαστής μου, οπότε σταματώ…».

Ο Τέβες κατέκτησε 30 τρόπαια στην καριέρα του, έχοντας αγωνιστεί σε Μπόκα Τζούνιορς, Κορίνθιανς,Γουέστ Χαμ, Μάντσεστερ Σίτι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γιουβέντους, ενώ μέχρι πέρσι είχε αγωνιστεί και πάλι με τη της αγαπημένης του, Μπόκα Τζούνιορς.

Πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button