ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Οι «ιδιαίτεροι δεσμοί» του Λουίζ Φελίπε με το «Αθανάσιος Διάκος»

Ο Λουίζ Φελίπε του ΟΦΗ θα παίξει σήμερα στο γήπεδο όπου ντεμπουτάρισε με τη φανέλα των Κρητικών και σε 120' έχει βρει δίχτυα δύο φορές σε μόλις τρεις τελικές του, όπου η άλλη αποκρούστηκε από το δοκάρι!

Ο Λουίζ Φελίπε του ΟΦΗ θα παίξει σήμερα στο γήπεδο όπου ντεμπουτάρισε με τη φανέλα των Κρητικών και σε 120′ έχει βρει δίχτυα δύο φορές σε μόλις τρεις τελικές του, όπου η άλλη αποκρούστηκε από το δοκάρι!

Στη Λαμία με την ομώνυμη ομάδα θα παίξει σήμερα (16/9) ο ΟΦΗ, που έχει ξεκινήσει καλά τη σεζόν και προέρχεται από το 1-0 επί του ΠΑΟΚ πριν τη διακοπή. Στην κορυφή της επίθεσής του αναμένεται να βρίσκεται ο Λουίζ Φελίπε και ο Βραζιλιάνος επιθετικός διατηρεί… ιδιαίτερους «δεσμούς» με το «Αθανάσιος Διάκος», το γήπεδο δηλαδή που θα φιλοξενήσει το ματς.

*Σε αυτό ντεμπουτάτισε στην Ελλάδα, όπου και ήρθε για πρώτη φορά τον Ιανουάριο του 2022. Στις 22 εκείνου του μήνα αντικατέστησε τον Γιον Τοράλ στο 89′ του 2-1 που έχασαν τότε οι Κρητικοί και μαζί με τις καθυστερήσεις έπαιξε 5′, χωρίς πάντως να κάνει αισθητή την παρουσία του.

*Στις 2 Απριλίου του 2022 επέστρεψε εκεί, όπως άλλωστε όλοι στον ΟΦΗ, και ήταν εκ των πρωταγωνιστών στο 2-1 που κέρδισε η ομάδα του στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των play-outs. Ξεκίνησε βασικός, έμεινε στον αγωνιστικό χώρο ως το φινάλε (95′) και στο 76′ διπλασίασε, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, τα τέρματα της. Από την άσπρη βούλα μάλιστα έκανε και τη μόνη του τελική στην αναμέτρηση.

*Ο Βραζιλιάνος φορ έφυγε στο φινάλε της προπερασμένης σεζόν (2021/22), όμως γύρισε στα μέρη μας κατά τη διάρκεια της περασμένης χειμερινής μεταγραφικής περιόδου (Ιανουάριος 2023), οπότε και άρχισε να μετρά η «δεύτερη θητεία» του στο club. Στις 13 του Φεβρουαρίου ο ΟΦΗ επικράτησε εκτός έδρας της Λαμίας με το ευρύ 4-1 και ο Φελίπε μπήκε στο γήπεδο στο 76′, αντί του Μάρκο Μπάκιτς. Στα 20′ που αγωνίστηκε, μαζί με τις καθυστερήσεις, έβγαλε δύο τελικές εκ των οποίων η μία κατέληξε στα δίχτυα και η άλλη αποκρούστηκε από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Σαράνοφ.

Ετσι ο 30χρονος στράικερ σε αθροιστικά 120΄που έχει μέχρι στιγμής παίξει στο «Αθανάσιος Διάκος» μετρά δύο προσωπικά τέρματα σε μόλις τρεις τελικές του, ενώ εκείνη που δεν έγινε γκολ αποκρούστηκε από το δοκάρι!

Ο ΛΟΥΙΖ ΦΕΛΙΠΕ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ

Αγώνες: 3
Λεπτά: 120′
Τελικές: 3
Γκολ: 2

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button