FeaturedΝέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Αποχή οι διαιτητές! Στον “αέρα” η αγωνιστική!

Τo Sportime.gr σας ενημέρωσε από την πρώτη στιγμή για το ενδεχόμενο αναβολής της αγωνιστικής της Super League και πλέον είναι οριστικό. Οι διαιτητές το πήραν απόφαση.

Ο ξυλοδαρμός του Θανάση Τζήλου θεωρούν πως είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Γι’ αυτό και αντιδρούν με τον δικό τους τρόπο, δηλαδή την αποχή.

Το Σαββατοκύριακο (22-23/12) θα διεξαγόταν η 15η αγωνιστική της Super League και στη συνέχεια θα υπήρχε διακοπή. Η 16η ήταν προγραμματισμένη να γίνει στις 12-13 του Ιανουαρίου. Ωστόσο, οι διαιτητές αποφάσισαν πως δεν θα σφυρίξουν στα παιχνίδια και των δύο αγωνιστικών.

Υπενθυμίζεται πως διεξήχθη ψηφοφορία ανάμεσα στους διαιτητές. Σε αυτή άπαντες ψήφισαν «ναι» στην αποχή. Δεν έχει ενημερωθεί έως τώρα η ΕΠΟ, πάντως, γιατί ο Τάσος Σιδηρόπουλος ταξιδεύει για τη Σαουδική Αραβία, όπου έχει ματς.

Έως αργά το βράδυ της Τετάρτης (19/12) αναμένεται η απόφαση των ρέφερι να έχει γνωστοποιηθεί στους αρμόδιους παρά την προσπάθεια που κατέβαλε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, για να τους αλλάξει άποψη. Τέλος, ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Βίτορ Μέλο Περέιρα, συντάσσεται με τους ρέφερι.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button