Α΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Α’ Φθιώτιδας: Οι ομάδες του νέου πρωταθλήματος και τα ερωτηματικά!

Οι 14 ομάδες που θα απαρτίζουν το νέο πρωτάθλημα της Α' Φθιώτιδας είναι γνωστές, χωρίς βέβαια να έχει βγεί επίσημη ανακοίνωση από την ΕΠΣ Φθιώτιδας.

Οι 14 ομάδες που θα απαρτίζουν το νέο πρωτάθλημα της Α’ Φθιώτιδας είναι γνωστές, χωρίς βέβαια να έχει βγεί επίσημη ανακοίνωση από την ΕΠΣ Φθιώτιδας.

Από την στιγμή λοιπόν που δεν έχει βγει επίσημη ανακοίνωση από την διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, τότε δεν μπορούμε να πούμε με μεγάλη βεβαιότητα για τις ομάδες που θα δούμε στο νέο πρωτάθλημα.

Βάση νόμου τώρα, δικαίωμα στο πρωτάθλημα της Α’ Φθιώτιδας έχουν οι εξής ομάδες:

 

  1. Α.Ο Στυλίδας
  2. Αστέρας Σταυρού
  3. Ολυμπιακός Λαμίας
  4. ΑΠΟ Αταλάντης
  5. Δάφνη Λιβανατών
  6. Προοδευτική Λάρυμνας
  7. Μαλεσίνα 2008
  8. Οπούντιος Μαρτίνου
  9. Σ.Α.Μ.Ε το Ρεγγίνι
  10. Α.Ε. Καλυβίων
  11.  Α.Ε Δίβρης
  12. Αχιλλέας Δομοκού
  13. Α.Σ Λιανοκλαδίου
  14. Α.Ο Καλαποδίου

Τι αναφέρει η προκήρυξη για το πρωτάθλημα:

Σύμφωνα με την προκήρυξη, σε περίπτωση που το πρωτάθλημα της Α Κατηγορίας για διάφορους λόγους ( άρνηση ομάδας, παραίτηση ομάδας κλπ) την αγωνιστική περίοδο 2022-2023 δεν μπορεί να
διεξαχθεί με δέκα τέσσερις (14 ) ομάδες τότε αποκτούν το δικαίωμα οι υποβιβασθείσες από την Α Κατηγορία να παραμείνουν σε αυτήν (με την σειρά κατάταξης στον βαθμολογικό πίνακα) ώσπου να συμπληρωθεί ο προβλεπόμενος αριθμός ομάδων άρθρο 4 και 27 του Κ.Α.Π. Σε κάθε περίπτωση η Ε.Ε. της Ε.Π.Σ.Φ. με απόφασή της θα μπορεί να επιλύσει όποιο θέμα προκύψει.

Διαβάστε επίσης

Back to top button