Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Αν τους γυρίσεις ανάποδα, δεν πέφτει τσιγάρο…»

Πώς οι ΠΑΕ της Super League εξασφάλισαν 3η αναβολή στις διώξεις για τα απλήρωτα έξοδα διαιτησίας.

Πώς οι ΠΑΕ της Super League εξασφάλισαν 3η αναβολή στις διώξεις για τα απλήρωτα έξοδα διαιτησίας.

Απλήρωτα παραμένουν τα έξοδα διαιτησίας στη Super League 2. Και θα παραμείνουν απλήρωτα τουλάχιστον ως τις 15 Ιουλίου, ελλείψει εσόδων. Την Πέμπτη (23/06) 21 ΠΑΕ είχαν κληθεί να απολογηθούν έπειτα από διώξεις που έχουν ασκηθεί, όμως εξασφάλισαν 3η αναβολη για τις 18 Ιουλίου…

«Μη μου ζητήσετε πάλι αναβολή», είπε σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, η πρόεδρος Ελένη Βασιλοπούλου στους νομικούς εκπροσώπους των ΠΑΕ. Τι απάντηση πήρε; «Μας έχει διαβεβαιώσει ο κύριος Γεραπετρίτης ότι στις 15 Ιουλίου θα πάρουμε τα χρήματα από το Στοίχημα», είπε ο Βασίλης Γκαγκάτσης. «Αν έχουν δοθεί τα λεφτά στις 15 Ιουλίου και μία ημέρα μετά μία ΠΑΕ δεν πληρώσει, να τη δικάσετε», πρόσθεσε ο Χάρης Γρηγορίου. Ο Αργύρης Λίβας της είπε: «Αν μπουν τα χρήματα βάλτε τη δικάσιμο πιο νωρίς. Αν γυρίσεις τους παράγοντες ανάποδα, δεν πέφτει τσιγάρο…». Και ο Παναγιώτης Λιακόπουλος συμπλήρωσε: «Ο Μένιππος έλεγε ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος».

Έτσι, χορηγήθηκε 3η αναβολή (οι προηγούμενες στις 8 Απριλίου και στις 20 Μαΐου) για τις 18 Ιουλίου με την υποσημείωση ότι είναι η τελευταία για τις ΠΑΕ που έπρεπε να έχουν πληρώσει ως το τέλος Φεβρουαρίου.

πηγή: GoalPost.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button