ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Παπαϊωάννου: «Ενημερώθηκα επίσημα για τον Μαρινάκη – Δεν αποσύρομαι για το λόγο τιμής με τους…7»

Αργά το βράδυ της Πέμπτης (23/6) και λίγες ώρες πριν την ψηφοφορία, τα τηλέφωνα πήραν…φωτιά στη Super League με επίκεντρο υποψηφιότητα - «βόμβα» απέναντι στον μεγαλομέτοχο της Λαμίας, Πανουργιά Παπαϊωάννου. #slgr #lamiafc #ΠανουργιάςΠαπαϊωάννου #πρόεδρος #εκλογές #SuperLeague #Μαρινάκης #olympiacosfc #season2022_2023

Ο μεγαλομέτοχος της Λαμίας, μιλάει στο SDNA, λίγες ώρες πριν το κρίσιμο Δ.Σ. της Super League για την ανάδειξη νέου προέδρου και την υποψηφιότητα – έκπληξη του Βαγγέλη Μαρινάκη!

H εκλογή νέου προέδρου δεσπόζει στο διοικητικό συμβούλιο της Super League που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί την Παρασκευή (24/6).

Αργά το βράδυ της Πέμπτης (23/6) και λίγες ώρες πριν την ψηφοφορία, τα τηλέφωνα πήραν…φωτιά στη Super League με επίκεντρο υποψηφιότητα – «βόμβα» απέναντι στον μεγαλομέτοχο της Λαμίας, Πανουργιά Παπαϊωάννου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Live Sport» ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού εξέτασε χθες το βράδυ όλες τις πιθανότητες για την εξασφάλιση της πλειοψηφίας κι από την στιγμή που του βγαίνουν τα…κουκιά (ψήφοι) θα κατέβει υποψήφιος για την προεδρία!

Από την πλευρά του ,ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου μιλώντας στο SDNA λίγες ώρες πριν από την έναρξη του Δ.Σ. της Super League και της κρίσιμης ψηφοφορίας, ανέφερε πως ενημερώθηκε το βράδ της Πέμπτης επισήμως από πλευράς Ολυμπιακού για την υποψηφιότητα Μαρινάκη, ενώ δηλώνει πως δεν πρόκειται να αποσύρει τη δική του υποψηφιότητα για την προεδρία της Λίγκας.

«Ενημερώθηκα επίσημα πως ο κ.Μαρινάκης θα είναι υποψήφιος πρόεδρος, έπειτα από επικοινωνία που είχα με τον Ολυμπιακό το βράδυ της Πέμπτης.

Είναι μια ευχάριστη έκπληξη που για να είμαι ειλικρινής δεν την περίμενα.

Από την πλευρά μου όμως δεν μπορώ να αποσύρω τη δική μου υποψηφιότητα. Θα κρατήσω το λόγο τιμής που δώσαμε με τις επτά ομάδες της Super League.

Ειλικρινά εύχομαι ό,τι συμβεί να είναι για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου».

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button