Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΠΑΣ Γιάννινα: Για τις 29 Ιουνίου η έναρξη της προετοιμασίας

Όλα δείχνουν ότι την Πέμπτη 29 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση στον ΠΑΣ Γιάννινα καθώς αυτή είναι η πληροφόρηση που έχουν οι παίκτες τη δεδομένη στιγμή. #stoiximan_slgr #pasgianninafc #προετοιμασία #αντίπαλοςΠΑΣΛαμία #SportsNews #season2023_2024

Όλα δείχνουν ότι την Πέμπτη 29 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση στον ΠΑΣ Γιάννινα καθώς αυτή είναι η πληροφόρηση που έχουν οι παίκτες τη δεδομένη στιγμή.

Το πλάνο είναι οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα να χωριστούν σε τέσσερα γκρουπ για να περάσουν τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και από Δευτέρα 3 Ιουλίου να είναι όλοι παρόντες για να ξεκινήσουν οι διπλές προπονήσεις.

Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας θα λάβει χώρα στα Ιωάννινα και στη συνέχεια το βασικό στάδιο θα διεξαχθεί και φέτος στην Πολωνία το διάστημα 21 με 31 Ιουλίου όπου ο ΠΑΣ θα δώσει τρία φιλικά τεστ. Τα φιλικά θα συνεχιστούν έπειτα και επί ελληνικού εδάφους.

Ο στόχος του ΠΑΣ Γιάννινα είναι η ομάδα να φύγει για Πολωνία με όσο το δυνατόν περισσότερους παίκτες στο ρόστερ, ενώ αναμένονται να γίνουν και δοκιμές παικτών στα πρώτα φιλικά παιχνίδια. Παράλληλα αναμένονται και οι αποφάσεις του Θανάση Στάικου για να οριστικοποιηθεί το τεχνικό του επιτελείο.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button