Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ο Μούργος είναι ο διακαής πόθος του Πανσερραϊκού!

Έχει βάλει τον Σάββα Μούργο ως μεταγραφικό στόχο του ο Πανσερραϊκός. #slgr2 #panserraikosfc #transfernews #Μούργος #season2022_2023

Έχει βάλει τον Σάββα Μούργο ως μεταγραφικό στόχο του ο Πανσερραϊκός. #slgr2 #panserraikosfc #transfernews #Μούργος #season2022_2023

Αποφασισμένοι να μη ζήσουν ξανά την περσινή αγωνιστική χρονιά, η οποία ήταν ακατάλληλη για… καρδιακούς με τον Πανσερραϊκό να κερδίζει τη σωτηρία του κυριολεκτικά την τελευταία αγωνιστική, οι άνθρωποι του συλλόγου, μπαίνουν δυνατά στο μεταγραφικό κομμάτι με κινήσεις που προκαλούν αίσθηση στο χώρο της Super League 2, θέλοντας να πρωταγωνιστήσουν στο νέο πρωτάθλημα.

Διακαής πόθος ο Μούργος

Στις Σέρρες δεν έχουν σταματημό όσον αφορά τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, με τους ιθύνοντες του συλλόγου να παίρνουν για τα καλά… φόρα έτσι ώστε να παρουσιαστούν όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί στο νέο πρωτάθλημα. Έτσι μετά την απόκτηση των Παπάζογλου, Σιόντη, Οικονόμου, Γιαννίκογλου, Νάτσου και Μυστακίδη, οι «κόκκινοι» θέλουν να κάνουν δικό τους και τον Σάββα Μούργο. Ο 24χρονος (16/03/1998) περιφερειακός, έμεινε και αυτός ελεύθερος από τη Βέροια με την οποία πραγματοποίησε εξαιρετική χρονιά σκοράροντας οκτώ φορές σε 31 αγώνες.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μούργος ο οποίος «έκλεψε» τις εντυπώσεις στο περσινό πρωτάθλημα αποτελούσε εδώ και καιρό διακαή πόθο για τους Σερραίους που δείχνουν να είναι μια ανάσα από την απόκτησή του. Εξάλλου, και πάλι από την ομάδα της Ημαθίας υπάρχει ένας επιπλέον παίκτης ο οποίος ήταν και αυτός από τους πρωταγωνιστές της περσινής σεζόν, βολιδοσκοπείται από τα «λιοντάρια» που όμως αυτή τη στιγμή δεσμεύεται με συμβόλαιο κάτι που προσπαθούν να παρακάμψουν στον Πανσερραϊκό έτσι ώστε να τον κάνουν δικό τους.

ΣΕΡΡΕΣ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

Πηγή: Mikriliga.com

Διαβάστε επίσης

Back to top button