Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Η Βαλένθια τσεκάρει Σιμόες, Γιόχανσον!

Πρώτο θέμα στο site superdeporte.es το ενδιαφέρον των «νυχτερίδων» για τους δυο χαφ της ΑΕΚ.

Στο στόχαστρο της Βαλένθια βρίσκεται τόσο ο Αντρέ Σιμόες, όσο και ο Γιάκομπ Γιόχανσον. Αυτό έρχεται να αποκαλύψει σημερινό δημοσίευμα του site Superdeporte , το οποίο στο πρώτο του θέμα ισχυρίζεται πως οι «νυχτερίδες» τσεκάρουν αμυντικό χαφ και έχουν τους δυο παίκτες της ΑΕΚ στη λίστα τους.

Συγκεκριμένα το siteαποκαλύπτει πως ο τεχνικός σύμβουλος της Βαλένθια, Βιθέντε, ταξίδεψε στο Σαν Σίρο και στο ματς της Μίλαν με την ΑΕΚ τσέκαρε Σιμόες, Γιόχανσον. Η Βαλένθια ψάχνει ένα αμυντικό χαφ τον Γενάρη που θα «δέσει» με τους Παρέχο και Κοντόγκμπια.

Το δημοσίευμα τονίζει επίσης πως ο Γιόχανσον μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και πως είχε ξαναπροταθεί στη Βαλένθια το καλοκαίρι.

Σχετικά με τον Σιμόες, οι Ισπανοί γράφουν πως έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ ως το 2019, ωστόσο με ένα ποσό κοντά στα 5 εκατ. ευρώ, θεωρούν πως θα μπορούσε να γίνει η μεταγραφή.

Θυμίζουμε ότι ο Σιμόες έχει ρήτρα 7,5 εκατ. ευρώ και η ΑΕΚ έχει απορρίψει στο παρελθόν πρόταση της Μπέτις για τον Πορτογάλο.

Πάντως στο δημοσίευμα τονίζεται κυρίως το όνομα του Σιμόες, απ’ αυτό του Γιόχανσον, ενώ τα ονόματα των παικτών της ΑΕΚ δεν είναι και τα μοναδικά που φέρονται να εξετάζουν στη Βαλένθια.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button