ΜπάσκετΤοπικά Σπορ

Έσπερος Λαμίας: «Θα δημιουργήσουμε μία ανταγωνιστική ομάδα»

Μήνυμα προς τον κόσμο της ομάδας για την επόμενη ημέρα στον σύλλογο, έστειλε το ΔΣ του Έσπερου Λαμίας μέσω ανακοίνωσής του στο facebook.

Μήνυμα προς τον κόσμο της ομάδας για την επόμενη ημέρα στον σύλλογο, έστειλε το ΔΣ του Έσπερου Λαμίας μέσω ανακοίνωσής του στο facebook.

Με ανακοίνωση του ο Έσπερος Λαμίας κάνει γνωστό, πως μετά από συναντήσεις με θεσμικούς φορείς της πόλης και με χορηγούς, θα δημιουργηθεί μια ανταγωνιστική ομάδα που θα συμμετέχει στο προσεχές πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

‘’Το δε ζητούμενον αλωτόν, εκφεύγειν δε ταμελούμενον’’

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ τμήματος Καλαθοσφαίρισης (basketball) , σε συνεδρίασή του ανέλυσε και εξέτασε διεξοδικά όλα τα νέα δεδομένα, που έχουν προκύψει από τις αποφάσεις της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ για την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2022-2023,ήτοι:

Στην νέα γενική προκήρυξη του πρωταθλήματος αποφασίστηκε η αναδιάρθρωση των Εθνικών κατηγοριών, η διεξαγωγή του πρωταθλήματος Β΄ΕΘΝΙΚΗΣ με το σύστημα play off και play out ,των δικαιούμενων συμμετοχής αθλητών στο πρωτάθλημα, την δυνατότητα ίδρυσης θυγατρικής ομάδας (Β΄), συμμετοχής σε πρωτάθλημα με αθλητές έως 23 ετών, καθώς και της συμμετοχής μας στο ΚΥΠΕΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ.

Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα ανωτέρω και ενόψει της έναρξης της νέας μεταγραφικής περιόδου από 10/07/2022 μέχρι 31/08/2022 και μετά από συναντήσεις με θεσμικούς φορείς της πόλης και πολλών συνεπών χορηγών, διαβεβαιώνει ότι η ομάδα της πόλης ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ, θα προσπαθήσει να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο, που θα μας εκπροσωπήσει αντάξια και πάντα το ‘’εύ αγωνίζεσθαι΄΄ και η χαρά του παιχνιδιού, να έχουν πρωτεύουσα σημασία.

…και φέροντες στην μνήμη μας το απόφθεγμα του Σοφοκλή, ’’το δε ζητούμενον αλωτόν, εκφεύγειν δε ταμελούμενον’’… Καλή μας αρχή.

Διαβάστε επίσης

Back to top button