Νέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Super League: Δ.Σ. για επικύρωση (;) και δομή του νέου πρωταθλήματος!

Διοικητικό Συμβούλιο έχει προγραμματίσει για σήμερα Πέμπτη (19/5) η διοργανώτρια. Βασικό θέμα στην ατζέντα η επικύρωση της βαθμολογίας. #slgr #lamiafc #apollonfc #panaitolikosfc #slgrinterwetten #season2021_2022

Super League: Δ.Σ. για επικύρωση (;) και δομή του νέου πρωταθλήματος!

Διοικητικό Συμβούλιο έχει προγραμματίσει για σήμερα Πέμπτη (19/5) η διοργανώτρια. Βασικό θέμα στην ατζέντα η επικύρωση της βαθμολογίας.

Δεν αποκλείεται να γίνει μερική επικύρωση και μόνο των play off, αφού εκκρεμεί η υπόθεση στοιχηματισμού πρώην παράγοντα του Παναιτωλικού, για την οποία οι Αγρινιώτες αντιετωπίζουν μέχρι και την τιμωρία του υποβιβασμού.

Η υπόθεση θα εκδικαστεί στις 25/5. Εφόσον δεν επικυρωθεί ολόκληρος ο βαθμολογικός πίνακας, δεν μπορεί να διεξαχθεί το πρώτο μπαράζ ανάμεσα στη Λαμία και την Βέροια το οποίο είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή 22/5. Σε περίπτωση αναβολής του και τα δύο παιχνίδια θα διεξαχθούν τον Ιούνιο.

Στο Δ.Σ. που θα αρχίσει στις 15.30 μέσω τηλεδιάσκεψης, οι ομάδες θα κάνουν προτάσεις όσον αφορά την δομή του επόμενου πρωταθλήματος. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν αλλαγές στον τρόπο διεξαγωγής.

Πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button