Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Καλαμάτα: «Θα αποτελεί και πάλι αξιολύπητη ουρά η Super League 2»

Tην αντίδραση της στην προκήρυξη που εξέδωσε η Super League εξέφρασε με ανακοίνωση που εξέδωσε η Καλαμάτα. #slgr2 #kalamatafc

Tην αντίδραση της στην προκήρυξη που εξέδωσε η Super League εξέφρασε με ανακοίνωση που εξέδωσε η Καλαμάτα.

Θέση σχετικά με την προκήρυξη της Super League 1, η οποία παραμένει η ίδια όπως και πέρυσι σχετικά με τις θέσεις ανόδου από την Super League 2 πήρε η Καλαμάτα.

Η πελοποννησιακή ΠΑΕ σε ανακοίνωση που εξέδωσε εκφράζει την απορία, αλλά και την έκπληξη της, για την αδικία που υφίστανται οι ομάδες της δεύτερης τη τάξει επαγγελματικής κατηγορίας.

Παράλληλα μέσω αυτής ζήτησε την άνοδο των δύο πρωταθλητών, ενώ σε περίπτωση που αυτό δεν γίνει η Super League 2 θα συνεχίσει να αποτελεί την «αξιολύπητη ουρά» του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Καλαμάτας, με έκπληξη πληροφορήθηκε την εισήγηση της Super League 1, αναφορικά με τον προβιβασμό μιας ομάδας στην Super League 1 από τη Super League 2 και τον αγώνα μπαράζ που θα διεξαχθεί περαιτέρω, όπως βιώσαμε και κατά την προηγούμενη αγωνιστική σεζόν.

Ειλικρινά, απορούμε πώς οι θεωρητικά «μεγάλοι» τού επαγγελματικού ποδοσφαίρου, αρέσκονται να επαναλαμβάνουν μία κατάφορη αδικία που όλοι μας υπήρξαμε μάρτυρες.

Φρονούμε ότι η Ε.Ε. της ΕΠΟ και προσωπικά ο κ. Π. Μπαλτάκος θα διορθώσει όλο αυτό το πλαίσιο ανισότητας για την Super League 2, και τουλάχιστον οι πρωταθλητές των 2 ομίλων τής Super League 2, θα λαμβάνουν αυτό που τους αξίζει: την απευθείας άνοδο στη Super League 1.

Διαφορετικά, πιστεύουμε ότι δεν έχει λόγο ύπαρξης η Super League 2, αφού θα αποτελεί και πάλι την «αξιολύπητη ουρά» τού επαγγελματικού ποδοσφαίρου.»

Διαβάστε επίσης

Back to top button