Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Πανσερραϊκός: «Λιοντάρι» ο Πεταυράκης

Την απόκτηση του Σταύρου Πεταυράκη για τα επόμενα δύο χρόνια ανακοίνωσε ο Πανσερραϊκός.

Την απόκτηση του Σταύρου Πεταυράκη για τα επόμενα δύο χρόνια ανακοίνωσε ο Πανσερραϊκός.

Συνέχεια στην μεταγραφική του ενίσχυση για την νέα σεζόν έδωσε ο Πανσερραϊκός, που προχώρησε στην απόκτηση ενός ακόμα παίκτη.

Ο λόγος για τον αριστερό ακραίο αμυντικό Σταύρο Πεταυράκη. Ο 29χρονος άλλοτε άσος της ΑΕΚ, την περυσινή αγωνιστική σεζόν βρισκόταν στο δυναμικό της Βέροιας, με την οποία και αναδείχτηκε πρωταθλητής στον Βόρειο όμιλο της Super League 2.

Πλέον από την νέα σεζόν και για την επόμενη διετία, θα φορά την φανέλα των «λιονταριών» που με την ολοκλήρωση της μεταγραφής έφτασαν πλέον τις δέκα, καθώς είχαν προηγηθεί αυτές των Δεληγιαννίδη, Τσαγκαλίδη, Μούργου, Νάτσου, Μυστακίδη, Γιαννίκογλου, Οικονόμου, Σιόντη και Παπάζογλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Σταύρο Πεταυράκη. Ο 29χρονος ακραίος αμυντικός υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ομάδα μας.

Μίνι βιογραφικό:

Ο Σταύρος Πεταυράκης γεννήθηκε στις 9 Νοεμβρίου 1992 στη Ρόδο, αγωνίζεται ως αριστερός μπακ και ξεκίνησε την καριέρα του από τον Διαγόρα το 2010, κάνοντας τις πρώτες του συμμετοχές στη Football League. Ακολούθως αγωνίστηκε σε ΠΑΟ Ρουφ και Φωστήρα, ενώ τη σεζόν 2014-15 φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ και συμμετείχε ενεργά στην επιστροφή της ως πρωταθλήτρια στη Σούπερ Λιγκ κάνοντας 21 συμμετοχές.

Στη συνέχεια πήρε μεταγραφή στον Πανθρακικό, με τον οποίον και έκανε τις πρώτες του συμμετοχές στη Σούπερ Λιγκ. Τα επόμενα χρόνια αγωνίστηκε, όντας πάντα βασικό στέλεχος, σε Λαμία και Δόξα Δράμας, ενώ από το 2019 ήταν παίκτης της Βέροιας, με την οποία φέτος στην αναδείχθηκε πρωταθλητής και είχε συνολικά 35 συμμετοχές και 1 γκολ. Συνολικά στην καριέρα του μετράει 184 συμμετοχές στις επαγγελματικές κατηγορίες.»

Διαβάστε επίσης

Back to top button