ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις για Σαντίς με φόντο τον Γενάρη»

Ο παίκτης της Communiciaciones, Όσκαρ Σαντίς έδειξε, με ένα μήνυμα στα κοινωνικά του δίκτυα, τη θλίψη που νιώθει που δεν εκπλήρωσε το όνειρό του να φύγει στο εξωτερικό, λόγια που κάποιοι από τους οπαδούς της ομάδας δεν δέχτηκαν καλά, κάτι που του εξαπέλυσε σκληρή κριτική. #slgr #lamiafc #OscarSantis #transfernews #slgrinterwetten #season2022_2023

Ο παίκτης της Communiciaciones, Όσκαρ Σαντίς έδειξε, με ένα μήνυμα στα κοινωνικά του δίκτυα, τη θλίψη που νιώθει που δεν εκπλήρωσε το όνειρό του να φύγει στο εξωτερικό, λόγια που κάποιοι από τους οπαδούς της ομάδας δεν δέχτηκαν καλά, κάτι που του εξαπέλυσε σκληρή κριτική.

Όλα αυτά τα γεγονότα έφεραν την αντίδραση του πατέρα του ποδοσφαιριστή, ο οποίος βγήκε να υπερασπιστεί τον γιο του και είπε ότι σε καμία στιγμή δεν τίθεται θέμα ασέβειας προς τον σύλλογο ωστόσο παραμένει εμπόδιο για την εξέλιξη του γιου του!

Μίλησε επίσης για το μέλλον του γιου του και τις ευκαιρίες, από το εξωτερικό, που δεν μπορούσαν να εκπληρωθούν. Επιπλέον, θυμήθηκε ότι ο «Λελίτο» έχει 6 μήνες ακόμη συμβόλαιο με την ομάδα του.

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε:

«Θέλω οι φίλαθλοι να ξέρουν ότι το παιδί μου και εγώ είμαστε ευγνώμονες στην Communicaciones, για όλα όσα μας έχει δώσει», ξεκίνησε λέγοντας στο «Super Deportivo» της «Emisoras Unidas» ο πρώην παίκτης και πατέρας του «Lelito».

«Υπήρξαν δυνατά και καυτά ζητήματα, αλλά ποτέ δεν έλειψε ο σεβασμός για την ομάδα . Από τότε που ήρθε στην ομάδα αντιλήφθηκε το βάρος της φανέλας. Υπάρχουν άνθρωποι που κρίνουν σκληρά το Όσκαρ για ένα μήνυμα που έστειλε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσής του, αλλά όταν ωριμάσεις κάνεις λάθη. Και τώρα του ασκήθηκε πολλή κριτική», είπε.

«Ο κόσμος έχει δικαίωμα να κρίνει, εγώ τον συμβούλεψα να σωπάσει. Δεν λέω ότι ο γιος μου είναι το υψηλότερο σημείο αναφοράς στη Γουατεμάλα, λέω απλώς ότι προσπαθεί να γράψει τη δική του ιστορία», είπε ο Santis.

Ο πρώην παίκτης αποκάλυψε ότι πριν από λίγες μέρες, όταν απομένουν μόλις 6 μήνες για τη λήξη του συμβολαίου του γιου του με τον σύλλογο, «ήρθε μια πρόταση από σύλλογο στην Ελλάδα (σ.σ Λαμία), αλλά δεν συμφώνησαν καθώς η ομάδα του έχει τα δικαιώματα του… Αυτή ήταν η αιτία για το δημοσίευμα του γιου μου, όπου δείχνει ότι αισθάνεται άσχημα», πρόσθεσε ο «Λέλο», ο οποίος επιβεβαίωσε ότι ο γιος του είναι σε καλή διάθεση, αν και «ανησυχεί κάπως για την έλλειψη σεβασμού με τους θαυμαστές.

«Αν ο γιος μου πρέπει να παίξει στην πρώτη ομάδα ή απλά να συμμετέχει στις προπονήσεις, εγώ τον παρότρυνα να παίξει γιατί υπάρχει συμβόλαιο που πρέπει να τηρηθεί. Αλλά ως πατέρας δεν μπορώ να σκοτώσω την ελπίδα του γιου μου να παίξει στο εξωτερικό, είναι όνειρό του και θέλει να δείξει ότι έχει τις δυνατότητες. Σε δυόμισι χρόνια έφτασε σε δύο τελικούς και κέρδισε το Concacaf League, έχει καλά νούμερα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όνειρα που δεν έγιναν πραγματικότητα
Σχετικά με τις ευκαιρίες που έχουν έρθει για να φύγει στο εξωτερικό, ο πατέρας του Santis είπε: «Του έχουν παρουσιαστεί τρεις ευκαιρίες, στο Coquimbo Unido, στη Χιλή, αλλά δεν επιτεύχθηκε συμφωνία με τον Juancho (Juan García, πρόεδρος της Communicaciones). Μετά με το Galaxy, από το MLS, για δοκιμή και δεν έγινε. Δόθηκε επίσης η ευκαιρία να πάει στην Ελλάδα, αλλά δεν επετεύχθη διαπραγμάτευση και οι συνομιλίες είναι ακόμη σε εξέλιξη για το τέλος του έτους».

Όσο για να πάει στη Νότια Αφρική, ο πρώην παίκτης είπε: «Η πρόταση ήρθε από τον σύλλογο, αλλά ο Όσκαρ δεν το πίστευε. Θα περιμένουμε μέχρι τον Δεκέμβριο για να δούμε το μέλλον του».

Ο πατέρας του παίκτη επιβεβαίωσε ότι ο γιος του ανήκει στο γραφείο μάνατζερ του πρώην παίκτη Μαρσέλο Σαραβία και αυτή τη στιγμή αξίζει 50.000 δολάρια.

Θα υπογράψει ξανά ο Όσκαρ Σάντις με την Communications;

Για το αν θα συνεχίσει στον σύλλογο, ο Σαντίς απάντησε ότι η Communicaciones έκανε πρόταση στον «Λέλιτο», αλλά «θεώρησε ότι δεν ήταν σκόπιμο. Αυτή τη στιγμή αξίζει 50 χιλιάδες δολάρια, αλλά πόσα περισσότερα μπορεί να αξίζει σε ένα χρόνο αν συνεχίσει εδώ; Η ρήτρα θα αυξηθεί, οπότε θα έκλεινε τις πόρτες στον γιο μου για να πάει στο εξωτερικό και θέλω να κάνει μια δοκιμή για να δω πώς θα πάει», εξομολογήθηκε.

Ο πατέρας του παίκτη καταλήγει λέγοντας ότι “Αν ο Όσκαρ «φύγει από τη Γουατεμάλα, υπάρχει ηθική δέσμευση να επιστρέψει στον σύλλογο, όπως η Communicaciones το έκανε γνωστό».

πηγή: Lamiara.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button