Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ο Καρέλης σκόραρε χωρίς… Αναστασίου

Μια ιδιαίτερη σχέση υπάρχει ανάμεσα στο Νίκο Καρέλη και το Γιάννη Αναστασίου στα γκολ που σημειώνει ο Έλληνας επιθετικός στο πρωτάθλημα.

Μια ιδιαίτερη σχέση υπάρχει ανάμεσα στο Νίκο Καρέλη και το Γιάννη Αναστασίου στα γκολ που σημειώνει ο Έλληνας επιθετικός στο πρωτάθλημα.

Στην αναμέτρηση του Σαββάτου (10/2) με τον Ατρόμητο, ο Καρέλης σκόραρε για πρώτη φορά με τον Παναιτωλικό στη Super League χωρίς να είναι ο Γιάννης Αναστασίου στον πάγκο.

Ο Έλληνας επιθετικός δεν είχε βρει γκολ τόσο τις 13 συμμετοχές του με τον Τραϊανό Δέλλα στον πάγκο που ήταν πριν την έλευση του Αναστασίου, όσο και στα 14 φετινά παιχνίδια του με τον Γκάμπριελ Σούρερ που τον διαδέχθηκε, αλλά και τον Γιάννη Πετράκη.

Είναι χαρακτηριστικό πως στο πρωτάθλημα τα συνολικά τέρματα του Νίκου Καρέλη είναι πλέον 51 και τα 46 είναι υπό τις οδηγίες του Γιάννη Αναστασίου με τον οποίο συναντήθηκαν πρώτη φορά στον Παναθηναϊκό και στη συνέχεια στον Παναιτωλικό.

Τα υπόλοιπα πέντε – μαζί με το χθεσινό – έχουν σημειωθεί υπό της οδηγίες του Νίκου Καραγεωργίου – το παρθενικό του στον Εργοτέλη – και με τους Αντρέα Στραματσόνι (2) και Στιβ Ρούτερ στον Παναθηναϊκό.

Ο Έλληνας επιθετικός βέβαια έχει σκοράρει στα δύο από τα τρία φετινά παιχνίδια Κυπέλλου Ελλάδος που έχει δώσει η ομάδα του.

Συνολικά στην καριέρα του έχει 28 αναμετρήσεις στο Κύπελλο Ελλάδος με 12 γκολ και 14 ματς στις ευρωπαϊκές διοργανώσει με ελληνικές ομάδες και 3 γκολ.

Διαβάστε επίσης

Back to top button