Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Εξελίξεις ανάμεσα σε Τικίνιο και Αλ Φαγιά!

Ο Ολυμπιακός σύμφωνα με πληροφορίες από την Αραβία δέχθηκε κρούση για τον Τικίνιο από την Αλ Φαγιά και μένει να φανεί η έκβαση των επαφών των 2 πλευρών. #slgr #olympiacosfc #Tiquinho #transfernews #season2022_2023

Ο Ολυμπιακός σύμφωνα με πληροφορίες από την Αραβία δέχθηκε κρούση για τον Τικίνιο από την Αλ Φαγιά και μένει να φανεί η έκβαση των επαφών των 2 πλευρών.

Η Αλ Φαγιά σύμφωνα με πηγές από την Αραβία έχει κάνει κρούση στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Τικίνιο. Οι Ερυθρόλευκοι αξιώνουν γενικά ένα σημαντικό ποσό για τον έμπειρο στράικερ και απομένει να διαπιστωθεί εάν από τις συζητήσεις αυτές επέλθει deal.

Όλα δείχνουν πάντως ότι προσεχώς έρχονται εξελίξεις για τον Τικίνιο. Ο 31χρονος επιθετικός έχει στον Ολυμπιακό 46 αγώνες με 14 γκολ. Ο Τικίνιο γενικά έχει ζήτηση από χώρες όπως η Βραζιλία, Πορτογαλία, Τουρκία και οι αραβικές χώρες. Ο Ολυμπιακός εάν έρθει μία καλή πρόταση προφανώς και θα μπει σε διαδικασία συζήτησης για την παραχώρηση του παίκτη καθώς αυτή τη στιγμή έχει τέσσερις φορ: Ελ Αραμπί, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Τικίνιο και Χασάν.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button