Β΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

«Άλωσε» τη Μεγάλη Βρύση με γκολάρες ο Όμβρος! (φωτορεπορτάζ)

Στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Β΄Φθιώτιδας και για τον 3ο όμιλο, η Θύελλα Μεγάλης Βρύσης υποδέχθηκε τον Όμβρο Ομβριακής.

Στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Β΄Φθιώτιδας και για τον 3ο όμιλο, η Θύελλα Μεγάλης Βρύσης υποδέχθηκε τον Όμβρο Ομβριακής.

Η ομάδα του Όμβρου, έχοντας σε μεγάλη ημέρα τον Σάκη Γιάτσα, πήρε τεράστια νίκη στην έδρα της Θύελλας Μεγάλης Βρύσης με τελικό σκορ 1-4.

Αν και μοιάζει «βαρύ» η εικόνα του παιχνιδιού δεν ήταν για τόσα πολλά γκολ, όμως τα δύο εκ των τεσσάρων του Όμβρου σημειώθηκαν με τουλάχιστον εντυπωσιακό τρόπο!

Ο Γιάτσας, στο 52΄έκανε με δυνατό σουτ από πλάγια θέση το 0-1 με τους γηπεδούχους να φωνάζουν πως η μπάλα πέρασε από έξω προς στα μέσα καθώς υπήρχε τρύπα στα δίχτυα. Παρόλο αυτά, ούτε η βοηθός αλλά ούτε και ο διαιτητής έδειξαν κάτι και το γκολ μετρήθηκε ως κανονικό!

Η απάντηση της Θύελλας ήταν άμεση! Στο 59΄του αγώνα και ύστερα από φάση διαρκείας, ο Ασπιώτης έκανε με κεφαλιά το 1-1, σκορπίζοντας χαμόγελα στους γηπεδούχους.

Χαμόγελα τα οποία «έσβησαν» μετά από λίγα λεπτά…

Και ενώ το ματς έδειχνε πως θα πήγαινε για ισοπαλία, στο 81΄ο Γκελπενής με ένα άπιαστο σουτ εκτός της περιοχής κέρδισε τον Μπαγινέτα κάνοντας το 1-2.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Γιάτσας οχτώ λεπτά αργότερα και έβαλε «φωτιά» στο ματς με ένα εξίσου απίστευτο τέρμα! Ο μεσοεπιθετικός του Όμβρου, έγινε κάτοχος της μπάλας από πλάγια θέση και εκτός της περιοχής, έκανε το σουτ με το εξωτερικό μέρος του ποδιού του και έστειλε τη μπάλα να αναπαυθεί στα δίχτυα της Θύελλας, μην δίνοντας καν τη δυνατότητα στον Μπαγινέτα να αντιδράσει!

Το τελικό 1-4 πέτυχε ο Γκαρίλας στις καθυστερήσεις του αγώνα!

Οι αρχικές ενδεκάδες των δύο ομάδων: 

Θύελλα Μεγ. Βρύσης: Μπαγινέτας Β., Καΐλας, Χάνι, Λεπίδας,Καρβούνης, Ράρρας, Παπαθανάσης, Βασιλάρης, Σύρος, Σκεπετάρης, Ασπιώτης

Όμβρος Ομβριακής: Μπάγιας,Κουρδής, Σταυρόπουλος, Κοσμάς, Αφεντουλίδης, Γκαρίλας,Μαργαρίτης, Ευαγγελόπουλος Χρ., Λόζος, Γιατσάς,Γκελπενής

Δείτε το φωτορεπορτάζ του αγώνα:

Διαβάστε επίσης

Back to top button