Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Παίρνει Οζέγκοβιτς ο ΠΑΟΚ;

Ο ΠΑΟΚ φαίνεται όντως να τσεκάρει την περίπτωση του Οζέγκοβιτς! Αλλά τι γίνεται αν και εφόσον πάει στην Τούμπα, με τον Τζίμα;

Ο ΠΑΟΚ φαίνεται όντως να τσεκάρει την περίπτωση του Οζέγκοβιτς! Αλλά τι γίνεται αν και εφόσον πάει στην Τούμπα, με τον Τζίμα;

Ο ΠΑΟΚ δεδομένα ψάχνει για επιθετικό. Από τώρα. Από το πάνω ράφι. Παίκτη που θα κάνει τη διαφορά την επόμενη σεζόν. Η επιλογή Σαμάτα, ότι και να συμβεί στο τέλος της σεζόν δεν είναι επιτυχημένη. Ακόμα και αν ο ΠΑΟΚ πάρει το πρωτάθλημα, ο τανζανός δεν είναι ο στράικερ που ο Λουτσέσκου μπορεί να στηριχθεί για του χρόνου.

Άλλωστε, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν πως αν ο ΠΑΟΚ είχε βρει γκολ από το Νο9 του φέτος, μάλλον θα ήταν εκείνος τώρα το φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Super League.

Στη Σερβία γράφτηκε για Οζέγκοβιτς. Ισχύει. Αρέσει ο σέρβος στράικερ που φέτος έκανε φοβερή σεζόν με την Κηφισιά που υποβιβάστηκε.

Έκανε 16 γκολ σε 30 ματς. Φοβερό νούμερο.

Από την άλλη, ο Οζέγκοβιτς δεν είναι ο παίκτης που θα είναι βασικός σε μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ.

Και εδώ η εξίσωση δε βγαίνει. Με τον Μπράντον Τόμας στο ρόστερ, τον Οζέγκοβιτς υποθετικά, υπάρχει ο Τζίμας. Συν τον στράικερ που θα κάνει τη διαφορά, το μεγάλο όνομα από το εξωτερικό.

Με λίγα λόγια, αν τελικά ο ΠΑΟΚ προχωρήσει για Οζέγκοβιτς, ο Τζίμας μάλλον περισσεύει. Όσον αφορά το γεγονός πως δε θα πάρει ευκαιρίες. Σε αυτό το σενάριο, μάλλον ο Τζίμας πάει για δανεισμό.

Κάτι που το κλαμπ είχε κάνει και στην περίπτωση του Κωνσταντέλια, που είχε παίξει στο Βέλγιο με την Έουπεν.

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button