Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Με το δεξί… στα φιλικά ο Ατρόμητος!

Με το δεξί ξεκίνησε ο Ατρόμητος τις φιλικές του αναμετρήσεις για φέτος καθώς επικράτησε με 0-2 επί του Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο

Με το δεξί ξεκίνησε ο Ατρόμητος τις φιλικές του αναμετρήσεις για φέτος καθώς επικράτησε με 0-2 επί του Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Πιο αναλυτικά, οι Περιστεριώτες του Κρις Κόλμαν ήταν ανώτεροι στην αναμέτρηση και σαφώς πιο αποτελεσματικοί εναντίον των Θεσσαλών του Οσβάλντ Τανσό (σ.σ δεύτερο φιλικό μετά το νικηφόρο 2-1 κόντρα στον Ιωνικό) κάτι που έδειξαν από το πρώτο ημίωρο του αγώνα βάζοντας τις βάσεις για τη νίκη στη θεσσαλική πόλη.

Ειδικότερα, η αθηναϊκή ομάδα κατάφερε να προηγηθεί στο 12′ όταν ο Κλωναρίδης έκανε ωραία κίνηση από τα δεξιά και πάσα στον Οικονομίδη που εκτέλεσε τον Κλέιμαν με υπέροχο πλασέ εκτός περιοχής καρφώνοντας τη μπάλα στη γωνία του.

Ο Ατρόμητος κατάφερε να βρει δίχτυα και στο 36′ με τον Βολιώτη Τζοβάρα να εκμεταλλεύεται την αδράνεια του τερματοφύλακα των γηπεδούχων που έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του και από δύσκολη ωστόσο θέση τον εκτέλεσε κάνοντας το 0-2.

Αντίθετα, ο Βόλος έδειξε ανέτοιμος και φλύαρος στην εστία του Γιαννιώτη δείχνοντας πως έχει ακόμη δρόμο μέχρι να βρει τη φόρμα του.

Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι έχασαν σπουδαία ευκαιρία για να βάλουν το κερασάκι στη… φιλική τούρτα στις καθυστερήσεις του ματς με τον Πομώνη να εκτελεί από θέση βολής πάνω στους αμυντικούς του Βόλου.

Πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button