Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Πάει για το «μπαμ» με τον Γκαετάν Ρομπάιγ ο Ατρόμητος

Μία ανάσα από ένα σημαντικό μεταγραφικό deal βρίσκεται ο Ατρόμητος. #slgr #atromitosfc #transfernews #αντίπαλοςΠΑΣΛαμία

Μία ανάσα από ένα σημαντικό μεταγραφικό deal βρίσκεται ο Ατρόμητος.

Οι Περιστεριώτες έκλεισαν ον 28χρονο winger, Γκαετάν Ρομπάιγ. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που έχει φορέσει τη φανέλα των Λανς, Γκινγκάμπ, Σερκλ Μπριζ και Παρί Σεν Ζερμέν και πέρσι αγωνίστηκε στη Βαλενσιέν στη Ligue 2 με τέσσερα γκολ, ισάριθμες ασίστ σε 33 ματς.

Ο Γάλλος άσος υποβάλλεται σε εξετάσεις και αν όλα κυλήσουν ομαλά, θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών με τον Ατρόμητο. Πρόκειται για παίκτη που παίζει στην αριστερή πτέρυγα με ανάποδο πόδι, αλλά μπορεί, κάλλιστα, να αγωνιστεί και ως φορ.

Ο έμπειρος άσος ξεκίνησε στις ακαδημίες της Λανς και ξεχώρισε στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα με την Αράς (26 γκολ σε 89 ματς). Οι σκάουτερ της Παρί τον είδαν και τον πήραν για τη β’ ομάδα. Σηνεί8 γκολ σε 16 ματς (2016-17), αναγκάζοντας τον Ουνάι Έμερι να τον πάρει στην πρώτη ομάδα τον Μάρτιο του 2017, (ήταν στον πάγκο αλλά δεν τον χρησιμοποίησε). Απο την επόμενη σεζόν δόθηκε δανεικός στο Βέλγιο και τη Σερκλ Μπριζ και έπειτα στη Βαλενσιέν της Λιγκ 2, με την οποία σε 1,5 χρόνο κατέγραψε 17 γκολ και 8 ασίστ σε 44 ματς.

Το καλοκαίρι του 2019 τον απέκτησε η Λανς, με τη φανέλα της οποίας είχε 7 γκολ, 4 ασίστ σε 24 παιχνίδια. Η εν λόγω ομάδα τον παραχώρησε δανεικό διαδοχικά σε Γκινκάμπ και Βαλενσιέν (αμφότερες στη β’ γαλλίας). Μόνο στη δεύτερη τη τάξει κατηγορίας του γαλλικού ποδοσφαίρου έχει 28 τέρματα, 26 ασίστ σε 128 παιχνίδια. Συνολικά μετρά περισσότερες από 200 συμμετοχές και 50 γκολ.

Πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button