Άλλα αθλήματαΜπάσκετ

Αντετοκούνμπο: Ξανά σε… MVP mode! (vids)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι και πάλι εδώ! Ο «MVP διακόπτης» γύρισε στο ΟΝ. Οι Μπακς επέστρεψαν στις νίκες. Ήταν να μην πάρει... μπροστά!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι και πάλι εδώ! Ο «MVP διακόπτης» γύρισε στο ΟΝ. Οι Μπακς επέστρεψαν στις νίκες. Ήταν να μην πάρει… μπροστά!

Η αλήθεια είναι ότι δεν ήθελε και… πολύ για να ξεκινήσει η αμφισβήτηση μετά τις πέντε συνεχόμενες ήττες των Μιλγουόκι Μπακς! Οι άλλοτε κυρίαρχοι της regular season τις δύο τελευταίες σεζόν έμοιαζαν να… παραπαίουν. Άραγε θα υπήρχε επιστροφή ή θα συνεχιζόταν ο κατήφορος;

Το ερώτημα ωστόσο ήταν άλλο. Ρώτησε κανείς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο; Ο Έλληνας σούπερ σταρ ουδέποτε τα παράτησε. Ουδέποτε έκανε πίσω. Αντίθετα, πείσμωνε περισσότερο όταν έβλεπε την ομάδα του να περνάει δύσκολες ημέρες. Η απάντηση αποτυπώθηκε με τον πλέον εμφατικό τρόπο στο παρκέ. Στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο «φόρεσε» και πάλι τη στολή του «MVP» και αποφάσισε να πάρει για τα καλά την κατάσταση στα χέρια του.

Το 16-8 είχε γίνει… 16-13 καθώς τα «Ελάφια» μέτρησαν πέντε ήττες σε πέντε συνεχόμενα παιχνίδια! Μπορεί ο Έλληνας φόργουορντ να πραγματοποιούσε εξαιρετικές εμφανίσεις, αλλά δεν είχε την κατάλληλη και απαραίτητη βοήθεια από τους συμπαίκτες του. Από τη στιγμή που μπόρεσε να συνδυάσει τις… δικές του «MVP» εμφανίσεις με τα απαραίτητα στηρίγματα από τους υπόλοιπους παίκτες των Μπακς, άρχισε να… αλλάζει και η κατάσταση στο Ουισκόνσιν!

Με 35,5 πόντους και 13,8 ριμπάουντ!

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι Μπακς έχουν… γυρίσει για τα καλά τον διακόπτη με αποτέλεσμα να μετρήσουν τέσσερις νίκες στα τέσσερα τελευταία ματς και να φτάσουν στο 20-13 με αποτέλεσμα να «σκαρφαλώσουν» στην 3η θέση της Ανατολής, πίσω από τους Σίξερς (22-11) και τους Νετς (22-12).

Σε αυτό το διάστημα των τεσσάρων αγώνων, ο Αντετοκούνμπο μετράει κατά μέσο όρο 35,5 πόντους, 13,8 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 1,5 τάπες ενώ εκτόξευσε τα ποσοστά του στις βολές! Συγκεκριμένα σούταρε με 79% έχοντας 45 εύστοχες βολές σε 57 προσπάθειες! Επιπλέον έχει 33% στα τρίποντα και 55% συνολικά στα σουτ εντός παιδιάς!

Αν μη τι άλλο ο «Greek Freak» πήρε… προσωπικά το αρνητικό σερί του Μιλγουόκι και όπως φαίνεται έχει βαλθεί να αλλάξει τελείως την κατάσταση για λογαριασμό της ομάδας του.

Δείτε τις καλύτερες στιγμές του Γιάννη στα τέσσερα τελευταία ματς.

 πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button