Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Η περίπτωση του Ανσαριφάρντ και οι προτάσεις από εξωτερικό και SuperLeague 1!

Δεν έχει μέλλον ο Καρίμ Ανσαριφάρντ στην ΑΕΚ του Ματίας Αλμέιδα. Αλλά που θα καταλήξει; #slgr #aekfc #KarimAnsarifard #transfernews #season2022_2023

Τι «παίζει» με τον Ιρανό φορ της Ένωσης και το ελβετικό κλαμπ;

Δεν έχει μέλλον ο Καρίμ Ανσαριφάρντ στην ΑΕΚ του Ματίας Αλμέιδα.

Ο Ιρανός φορ δεν υπολογίζεται από το νέο τεχνικό της Ένωσης, δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή που βρίσκεται στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και ψάχνεται για νέα ομάδα.

Η αλήθεια είναι πως υπήρξαν (και υπάρχουν) ομάδες από την Super League που άλλες λιγότερο κι άλλες περισσότερο, «σκάλισαν» (και «σκαλίζουν») την προοπτική απόκτησης του Ιρανού φορ που έχει λόγους να βάζει σε προτεραιότητα την παραμονή στην Ελλάδα

Ωστόσο εκτός από συλλόγους της χώρας του, ο 32χρονος στράικερ κέντρισε το ενδιαφέρον – σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA – και της Γκρασχόπερς.

Η ελβετική ομάδα μέσω του Sport Director, Μπεν Χάας, έκανε focus στην περίπτωση του Ανσαριφάρντ κι εξέτασε όλα τα δεδομένα.

Κάτι οι ετήσιες αποδοχές του Καρίμ στην ΑΕΚ (500.000 ευρώ το χρόνο κι ενώ η Γκρασχόπερς δεν μπορούσε να προσφέρει περισσότερα από 300 χιλιάρικα) και κάτι το γεγονός πως έχει ένα ακόμα χρόνο συμβόλαιο με τους «κιτρινόμαυρους» που από την πλευρά τους όλο και θα θέλουν το «κάτιτοις» προκειμένου να ανάψουν το «πράσινο φως» για την παραχώρησή του, προϊόντος του χρόνου αποθάρρυναν τους Ελβετούς με αποτέλεσμα να μην περάσουν στο…παρασύνθημα.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button