ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Αίτημα του ΠΑΣ Λαμία για να ξεκινήσει από την 2η αγωνιστική!

ΠΑΣ Λαμία: Αίτημα για εκκίνηση από τη 2η αγωνιστική! #slgr #lamiafc #κλήρωση #πρωτάθλημα #season2022_2023

O Πανουργιάς Παπαϊωάννου στο πλαίσιο της επίσημης “πρώτης” της νέας σεζόν, είχε προαναγγείλει το αίτημα που φαίνεται να έχει ήδη κατατεθεί στη Super Legaue, για εκκίνηση του πρωταθλήματος τη 2η αγωνιστική!

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του sportime, στη σημερινή κλήρωση, η πρώτη αγωνιστική θα βγει περισσότερο με… ορισμό, παρά με κλήρωση. Και αυτό, λόγω των αιτημάτων που έχουν καταθέσει οι πέντε «μεγάλοι», αλλά και η Λαμία.

Οι «ευρωπαίοι» Ολυμπιακός, Άρης, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός έχουν ζητήσει να παίξουν εντός έδρας στην πρεμιέρα, λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων που (ενδεχομένως) θα έχουν, πριν και μετά την πρώτη στροφή, για τα play off των διοργανώσεων της UEFA.

Η ΑΕΚ που δεν έχει ευρωπαϊκές υποχρεώσεις έχει ζητήσει να παίξει εκτός έδρας το πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος, για να κερδίσει χρόνο για την «Αγια-Σοφιά Opap Arena», η οποία θα κάνει εγκαίνια στις 17 Σεπτεμβρίου. Επίσης έχει κατατεθεί αίτημα να παίξει Παρασκευή (17/9) για την 5η αγωνιστική.

Αίτημα και από πλευράς Λαμίας, η οποία λόγω των μπαράζ που πήγαν πίσω την προετοιμασία, θέλει να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της από την 2η αγωνιστική.

Διαβάστε επίσης

Back to top button