Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Στη «λίστα» του Άρη ο Μπαζόερ

Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να ενισχύσουν κι άλλο το ρόστερ τους και εξετάζουν την περίπτωση του Ολλανδού αμυντικού, Ρίχεντλι Μπαζόερ. #slgr #arisfc #Bazoer #transfernews #season2022_2023

Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να ενισχύσουν κι άλλο το ρόστερ τους και εξετάζουν την περίπτωση του Ολλανδού αμυντικού, Ρίχεντλι Μπαζόερ.

Οι ιθύνοντες του Άρη θα προχωρήσουν σε δύο ακόμα προσθήκες, για τις θέσεις του κεντρικού αμυντικού και ενός φορ και στη λίστα τους για την άμυνα, είναι το όνομα του Ρίχεντλι Μπαζόερ.

Ο 25χρονος Ολλανδός έχει μείνει ελεύθερος από την Φίτεσε, όπου αγωνίστηκε σε 43 ματς (μέτρησε 2 γκολ και 3 ασίστ), ενώ ήταν διεθνής με την ομάδα ανδρών της Ολλανδίας καθώς και με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Ολλανδίας. Ξεκίνησε από την Ακαδημία της Αϊντχόβεν, συνέχισε σε αυτή του Άγιαξ. Ανέβηκε στην πρώτη ομάδα των Ολλανδών, ενώ στη συνέχεια βρέθηκε στην Βόλφσμπουργκ. Δόθηκε δανεικός στην Πόρτο, στην Ουτρέχτη και το καλοκαίρι του 2019 συνέχισε, ως μετεγγραφή, στην Φίτεσε, όπου και αγωνίστηκε μέχρι τον περασμένο Ιούνιο. Ο Μπαζόερ μπορεί να παίξει τόσο στο κέντρο της άμυνας, όσο και ως κεντρικός μέσος.

Πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button