Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Μεταγραφικά σενάρια για ΑΕΚ και Γκούναρσον (vid)

Για τον διεθνή Ισλανδό αμυντικό χαφ της Κάρντιφ ενδιαφέρεται η ΑΕΚ σύμφωνα με τους Αγγλους – Πολλές ομάδες τον θέλουν μεταξύ αυτών και η Μπεσίκτας, αλλά και ο Ολυμπιακός.

Μέσα στις πολλές ομάδες που ενδιαφέρονται για τον 28χρονο διεθνή Ισλανδό αμυντικό χαφ Αρον Γκούναρσον, βάζουν και την ΑΕΚ στην Αγγλία. Συγκεκριμένα η Sunσε δημοσίευμά της τονίζει πως το συμβόλαιο του Γκούναρσον με την Κάρντιφ τελειώνει το καλοκαίρι και ήδη έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων.

Οι Αγγλοι υποστηρίζουν πως η Μπεσίκτας είναι η ομάδα που δείχνει πολύ ζεστή να τον κάνει δικό της και είναι η μία από τους τέσσερις συλλόγους στην Τουρκία που τον θέλουν! Από εκεί και πέρα όμως η Sunμπλέκει και την ΑΕΚ… «Οι Τούρκοι πάντως έχουν ανταγωνισμό καθώς η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός από την Ελλάδα, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ από την Κροατία και σύλλογοι από το MLSέχουν καταγράψει ενδιαφέρον».

Ο Γκούρνασον είναι σπουδαίο όνομα στην Ισλανδία, αρχηγός της Εθνικής ομάδας του με την οποία μετράει 77 συμμετοχές από το 2008 ως σήμερα και 2 γκολ. Από το 2008 μάλιστα ο παίκτης αγωνίζεται στην Αγγλία.

Εκείνη τη χρονιά πήγε στην Κόβερτι στην οποία έμεινε ως το 2011 και κατέγραψε 123 συμμετοχές και 6 γκολ. Από το 2011 όμως ανήκει στην Κάρντιφ, έχοντας 238 συμμετοχές με τη φανέλα της και 23 γκολ.


Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button