Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Οι μεταγραφικές… ελπίδες των «μεγάλων» της Super League

Υπάρχουν πολλών ειδών μεταγραφές. Οι πιο δημοφιλείος φυσικά είναι εκείνες που ξεσηκώνουν τα πλήθη, με παίκτες εγνωσμένης αξίας οι οποίοι κουβαλούν βαρύ βιογραφικό και...παράσημα ραμμένα στην στολή τους. #slgr #transfernews #season2022_2023 #ομάδες #ποδοσφαιριστές

Υπάρχουν πολλών ειδών μεταγραφές. Οι πιο δημοφιλείος φυσικά είναι εκείνες που ξεσηκώνουν τα πλήθη, με παίκτες εγνωσμένης αξίας οι οποίοι κουβαλούν βαρύ βιογραφικό και…παράσημα ραμμένα στην στολή τους.

Όταν μάλιστα πρόκειται για top περιπτώσεις, τότε στέλνουν τους οπαδούς των ομάδων στο αεροδρόμιο για την αποθεωτική υποδοχή και το γκρέμισμα των…τειχών.

Ακολουθούν τα μεταγραφικά deals ποιοτικών παικτών με σημαντική προϋπηρεσία στην καριέρα τους που ωστόσο δεν κόβουν την…ανάσα κι όσο κατεβαίνουμε πιο κάτω από πλευράς ποιότητας και χρημάτων βεβαίως, βεβαίως, τόσο λιγότερη…σκόνη σηκώνουν την ώρα των ανακοινώσεων.

Όπως συμβαίνει σε κάθε μεταγραφική περίοδο, έτσι και στο παζάρι του φετινού καλοκαιριού οι «μεγάλοι» της Super League επένδυσαν και σε περιπτώσεις νεαρών ταλαντούχων παικτών.

Ποδοσφαιριστές που ακόμα «χτίζουν» το όνομά τους και κατά την άποψη των ομάδων που τους επέλεξαν έχουν μπροστά τους λαμπρό μέλλον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Διαβάστε επίσης

Back to top button