Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Προχωρά άμεσα στην απόκτηση σέντερ φορ ο ΠΑΟΚ!

Πιο ενεργός στο θέμα της ενίσχυσης του ΠΑΟΚ ενόψει της επόμενης σεζόν εμφανίζεται τις τελευταίες μέρες ο Ζοσέ Μπότο. #stoiximan_slgr #paokfc #transfernews #SportsNews #season2022_2023

Πιο ενεργός στο θέμα της ενίσχυσης του ΠΑΟΚ ενόψει της επόμενης σεζόν εμφανίζεται τις τελευταίες μέρες ο Ζοσέ Μπότο.

Ο Πορτογάλος αθλητικός διευθυντής είναι εκείνος που έχει αναλάβει τις επαφές με τους υποψήφιους στόχους και η Μαρία Γκοντσάρεβα θα ολοκληρώσει τις διαπραγματεύσεις στο οικονομικό σκέλος.

Όπως προκύπτει, έχουν ξεχωρίσει δύο υποψήφιοι για τη θέση του σέντερ φορ και υπάρχει πίστη ότι θα υπάρξει συμφωνία με έναν από τους δύο ποδοσφαιριστές μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Άλλωστε, η απόκτηση ενός «γκολτζή» είναι η Νο1 προτεραιότητα αυτή τη στιγμή στην Τούμπα, ενόψει και της έναρξης της προετοιμασίας στην Ολλανδία και των πρώτων αγώνων στα προκριματικά του Conference League.

Από εκεί και πέρα, οι Θεσσαλονικείς ψάχνονται για έναν κεντρικό χαφ και ενός πλάγιου μεσοεπιθετικού, ο οποίος θα μπορεί να παίξει ως εξτρέμ αλλά και ως επιτελικός μέσος.

Λίγο πιο πίσω είναι η υπόθεση του αριστερού μπακ, ο οποίος φαίνεται πως μπαίνει στη δεύτερη κατηγορία των μεταγραφών για τον ΠΑΟΚ.

Υποψήφιος παραμένει ο Ραχμάν Μπάμπα, αλλά δεν είναι ο μόνος που απασχολεί τον «Δικέφαλο του Βορρά».

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button