Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ανακοίνωσε επτά φιλικά η Προοδευτική

Επτά φιλικά έως τις 18/9, «μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος», αν και αυτή είναι προγραμματισμένη για μία εβδομάδα νωρίτερα (!), ανακοίνωσε η Προοδευτική. #slgr2 #proodeutiki #φιλικά #πρόγραμμα #season2022_2023

Επτά φιλικά έως τις 18/9, «μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος», αν και αυτή είναι προγραμματισμένη για μία εβδομάδα νωρίτερα (!), ανακοίνωσε η Προοδευτική.

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε το φιλικό με την Προοδευτική για τις 13/8 στο Σεραφίδειο, αλλά αυτό είναι το πρώτο από τα τεστ των «βυσσινί» στο στάδιο της προετοιμασίας τους, εν όψει της σέντρας της Super League 2 που έχει προγραμματιστεί για τις 11/9, με την ημερομηνία να είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Η αναβολή στη σέντρα επιβεβαιώνεται και από το γεγονός ότι η ομάδα του Γιάννη Μάγγου, όπως ανακοινώθηκε, θα δώσει άλλα έξι φιλικά μέχρι τις 18/9 («μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος» όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση), μία εβδομάδα δηλαδή μετά την προγραμματισμένη (αμφίβολη) σέντρα.

Συγκεκριμένα, εκτός από την ΑΕΚ, θα παίξει με Λάρισα, Παναχαϊκή, Απόλλωνα Σμύρνης, ΠΑνελευσινιακό, Κηφισιά, Πανιώνιο.

Η ανακοίνωση της Προοδευτικής:

«Η ΠΑΕ Προοδευτική ανακοινώνει το επίσημο πρόγραμμα των φιλικών αγώνων που θα δώσει μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος.

ΑΕΚ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ 13/8

ΛΑΡΙΣΑ -ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ 21/8

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ 24/8

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ -ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ 3/9

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ 10/9

ΚΗΦΙΣΙΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ 14/9

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ 18/9.

Το πρώτο φιλικό των βυσσινί με την ΑΕΚ θα διεξαχθεί στο Σεραφίδειο προπονητικό κέντρο του Δικεφάλου και θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών. Οι αγώνες με Λάρισα και Παναχαϊκή θα γίνουν στο Καρπενήσι στα πλαίσια του βασικού σταδίου της προετοιμασίας των βυσσινί, ενώ όλοι οι υπόλοιποι αγώνες θα διεξαχθούν εκτός έδρας. Για τυχόν αλλαγές στο πρόγραμμα θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση».

Διαβάστε επίσης

Back to top button