Νέα από ΕλλάδαΝέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Δύο ομάδες από Βραζιλία ενδιαφέρονται για τον Μπερνάρ!

Δύο ομάδες από τη Βραζιλία ενδιαφέρονται για τον Μπερνάρ και ίσως προκύψει πρόταση ακόμα και τον Ιανουάριο.

Δύο ομάδες από τη Βραζιλία ενδιαφέρονται για τον Μπερνάρ και ίσως προκύψει πρόταση ακόμα και τον Ιανουάριο.

Ο Μπερνάρ απασχολεί σχεδόν… μόνιμα τον Τύπο της χώρας του και συχνά υπάρχουν σενάρια για την επιστροφή του στο ποδόσφαιρο της Βραζιλίας.

Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός βρίσκεται στον δεύτερο χρόνο του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό και έχει κάνει έως τώρα τρομερή εκκίνηση στη σεζόν. Και τα σενάρια περί ενδιαφέροντος τόσο από την Ατλέτικο Μινέιρο, στην οποία έχει αγωνιστεί στο παρελθόν, όσο και από την Φλαμένγκο, κυκλοφορούν στον βραζιλιάνικο Τύπο.

Η ιστοσελίδα portaldoatleticano που ασχολείται με ειδήσεις της Ατλέτικο, αναφέρει σε δημοσίευμά της ότι η ομάδα ενδιαφέρεται για τον Μπερνάρ και ενδεχομένως να μην περιμένει το καλοκαίρι που μένει ελεύθερος, αλλά να κάνει κίνηση για την απόκτησή του τον Ιανουάριο. Προπονητής εκεί είναι ο Λουίς Σκολάρι, ο οποίος γνωρίζει καλά τον 30χρονο άσο, καθώς μαζί έχουν βρεθεί και στην εθνική Βραζιλίας.

Η ιστοσελίδα otvfoco.com.br βάζει στο κόλπο για τον μεσοεπιθετικό του Παναθηναϊκού και τη Φλαμένγκο, με τον Τίτε να τον έχει ψηλά στη λίστα του. Μάλιστα, η «Φλα» φέρεται να έχει κάνει ήδη μια πρώτη προσέγγιση με το μανατζερικό γραφείο που διαχειρίζεται τα δικαιώματα του Μπερνάρ.

Στον Παναθηναϊκό δεν έχουν κάτι επίσημο στα χέρια τους για να ασχοληθούν σοβαρά, αλλά ο Βραζιλιάνος φέτος έχει ενταχθεί καλύτερα στο πλάνο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και η παρουσία του είναι πιο ουσιαστική. Σε 13 ματς μετρά 4 γκολ και μία ασίστ.

Το καλοκαίρι ο Μπερνάρ μένει ελεύθερος και ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί αν οι «πράσινοι» έχουν πρόθεση να τον κρατήσουν, με τον 30χρονο να έχει και το πιο βαρύ συμβόλαιο στο ρόστερ.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button