ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Με ψυχή αλλά και «βαθύ» ροτέισον στην Τούμπα η Λαμία! (matchday)

Δύσκολη αναμέτρηση περιμένει σήμερα τον ΠΑΣ Λαμία, ο οποίος στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της SuperLeague 1 θα παίξει στο γήπεδο της Τούμπας με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Δύσκολη αναμέτρηση περιμένει σήμερα τον ΠΑΣ Λαμία, ο οποίος στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της SuperLeague 1 θα παίξει στο γήπεδο της Τούμπας με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Ο σύλλογος της Φθιώτιδας έχει ξεκινήσει τη δική του αντεπίθεση τον τελευταίο ενάμησι μήνα και από την τελευταία θέση που βρισκόταν έφτασε να είναι 12ος με 15 βαθμούς και να έχει από κάτω δύο ομάδες.

Όλο αυτό έγινε και η εικόνα της ομάδας άλλαξε μέσα από την αλλαγή προπονητή, από την δουλειά, τις μεταγραφικές προσθήκες αλλά και το πάθος και την ψυχή που έδειξαν τα «λιοντάρια» της Λαμίας σε όλα τα παιχνίδι από την έναρξη του δευτέρου γύρου και έπειτα.

Αυτό καλείται να κάνει και σήμερα ο ΠΑΣ, όπου θα πρέπει κόντρα σε έναν ποιοτικότερο αντίπαλο, να παίξει σωστή άμυνα και να εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες του ΠΑΟΚ, έτσι ώστε να φτάσει στο γκολ ή στα γκολ που θα της δώσουν τον βαθμό ή τους βαθμούς, αν όλα πάνε καλά.

Τα αγωνιστικά νέα του ΠΑΣ Λαμία

Το ηθικό είναι ακμαιότατο στην ομάδα της Λαμίας, ειδικά μέσα από το μεσοβδόμαδο διπλό στη Ριζούπολη επί του Απόλλωνα Σμύρνης, όμως υπάρχει και κούραση αλλά και απώλειες.

Χωρίς αρκετούς βασικούς ποδοσφαιριστές βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη ο ΠΑΣ Λαμία για να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ. Εκτός για τη Λαμία είναι οι Επασί, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Σκόνδρας, Μαρτίνεθ, Μπεχαράνο, Τζανδάρης, Ντέλετιτς, Καραμάνος και Αραμπούλι

Επίσης εκτός αποστολής έμειναν ο τιμωρημένος Λάζαρ Ρόμανιτς, ο οποίος θα χάσει και το ματς με την ΑΕΛ την ερχόμενη Τετάρτη, αλλά και ο Ταϊρόν. Ο Ισπανός θα απουσιάσει από το σημερινό ματς ενώ αναμένεται να είναι έτοιμος, αν όλα πάνε καλά, στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Εκτός και ο Θοδωρής Βασιλακάκης, ο οποίος τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον «Δικέφαλο του Βορρά» στο Κύπελλο και από τότε δεν έχει επιστρέψει ακόμη!

Για πρώτη φορά στην αποστολή βρίσκεται ο Κώστας Σταμούλης, ενώ επιστρέφει σε αυτήν ο Ζήσης Χατζηστραβός.

Την αποστολή του ΠΑΣ Λαμία απαρτίζουν οι:

Τερματοφύλακες: 31. Θεοδωρόπουλος Κωνσταντίνος – 99. Κατσίκας Παναγιώτης

Αμυντικοί: – 2. Προβυδάκης Κωνσταντίνος – 24. Βύντρα Λουκάς – 39. James Manjrekar – 50. Asigba Mark – 52. Σταμούλης Κωνσταντίνος – 37. Βλάχος Βαλεντίνος – 3. Σαραμαντάς Γεώργιος

Μέσοι/Μεσοαμυντικοί: 8. Guga – 14. Μαργαρίτης Αθανάσιος – 26. Bjarnason Elmar – 61. Μπουλούλης Κωνσταντίνος

Μεσοεπιθετικοί: 28. Χατζηστραβός Ζήσης – 22. Νικολόπουλος Κωνσταντίνος – 7. Ghazaryan Gevorg – 9. Piti 

Επιθετικοί:  17. Βλαχομήτρος Ανέστης –  77. Κωστίκα Βασίλειος – 80. Ba Adama

 

Στο μυαλό του Μιχάλη Γρηγορίου

Μόνο ευχαριστημένος θα πρέπει να νιώθει ο Μιχάλης Γρηγορίου από τις εμφανίσεις των ποδοσφαιριστών του στα τελευταία ματς του ΠΑΣ Λαμία. Ο Αθηναίος προπονητής, έχει καταφέρει να περάσει τη φιλοσοφία του στην ομάδα, μέσα λίγο χρονικό διάστημα και με πολλές αναποδιές.

Η δουλειά όμως, τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι όσο και ψυχολογικό… έχει κάνει την εμφάνισή του και από την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα στον αγώνα με τον Άρη, ήρθε και το πρώτο διπλό στην έδρα του Απόλλωνα Σμύρνης.

Σήμερα όμως, καλείται η ομάδα του Γρηγορίου να πάρει αποτέλεσμα σε ένα γήπεδο στο οποίο δεν έχει χαρεί ποτέ έως τώρα, παρόλο αυτά ο Έλληνας κόουτς αναμένεται να κάνει «γερό» ροτέισον.

Την αποστολή την διαβάσατε, άρα πάμε να προσεγγίσουμε μία πιθανή ενδεκάδα που σίγουρα δεν θα την έχουμε ξαναδει να αγωνίζεται φέτος.

Στο τέρμα θα είναι ο Θεοδωρόπουλος, δεξιά στην άμυνα ο Βλάχος ενώ αριστερά θα αγωνιστεί ο Σαραμαντάς. Στο κέντρο της άμυνας, ο Βύντρα με τον Τζέιμς να παίρνει φανέλα βασικού για πρώτη φορά φέτος.

Στη μεσαία γραμμή, ο Μπιάρνασον θα είναι σίγουρα ενώ για θέση θα «παλέψουν» οι Μπουλούλης και Γκούγκα. Πιο μπροστά τους θα είναι ο Πίτι, αν τελικά επιλέξει ο Γρηγορίου το 4-2-3-1 ως σύστημα.

Στα άκρα, η μία θέση μοιάζει «πιασμένη» από τον Γκαζαριάν ενώ η άλλη θα «παιχτεί» μεταξύ του Ανταμά Μπα και του Κώστα Προβυδάκη. Η λογική λέει πως στη κορυφή θα αγωνιστεί ο Ανέστης Βλαχομήτρος.

Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο να πάρουν θέση στο βασικό σχήμα τόσο ο Ζήσης Χατζηστραβός, ο οποίος μπορεί να παίξει και ως δεκάρι αλλά και ως εξτρέμ, ενώ δεν θα μας φαινόταν παράξενο αν ο Βλαχομήτρος ξεκινούσε στα άκρα και στην κορυφή πήγαινε ο Μπα.

Τα αγωνιστικά νέα του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει του σημερινού αγώνα με τη Λαμία στην Τούμπα (17:00), στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League, το Σάββατο το πρωί.

Η τελευταία προπόνηση περιελάμβανε δρομικές ασκήσεις και παιχνίδι κατοχής σε κλειστούς χώρους, ενώ στο τελευταίο στάδιο της προπόνησης, οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ και δούλεψαν πάνω στα τελειώματα και τις στατικές φάσεις.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Πάμπλο Γκαρσία θα στερηθεί τους τιμωρημένους Ίνγκασον και Αντρέ Βιεϊρίνια, ενώ όσον αφορά τον Χοσέ Κρέσπο ξεκίνησε τρέξιμο στο γήπεδο, ενώ ο Ενέα Μιχάι συνέχισε την αποθεραπεία του. Από την άλλη, ο Ράχμαν Μπάμπα συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.

Αναλυτικά η αποστολή:

Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Λύρατζης, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Περέιρα, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Νινούα, Καγκάβα, Μουργκ, Ουάρντα, Κωνσταντέλιας, Λάμπρου, Α. Ζίβκοβιτς, Τζόλης, Σφιντέρσκι, Κρμέντσικ.

Αν θέλουμε να προσεγγίσουμε μία πιθανή ενδεκάδα του ΠΑΟΚ σήμερα, θα δούμε σε διάταξη 4-2-3-1 τους Ζίβκοβιτς στο τέρμα, στα αριστερά της άμυνας τον Περέιρα, δεξιά τον Ροντρίγκο Σοάρες ενώ στο κέντρο της άμυνας θα βρίσκονται οι Βαρέλα και Μιχαηλίδης.

Στο κέντρο ο Τσιγγάρας είναι ο σίγουρος ενώ για μία θέση θα «παλέψουν» οι Σβάμπ και Ελ Καντουρί. Στα άκρα ο Γκαρσία θα έχει τους Αντρίγια Σίβκοβιτς από τη μία και τον Τζόλη από την άλλη, ενώ ως δεκάρι θα αγωνιστεί ο Ουάρντα.

Στην κορυφή της επίθεσης, ο Μίκαελ Κρμέντσικ.

Διαβάστε επίσης

Back to top button