Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΠΑΣ Γιάννινα: Αγώνα δρόμου για να προλάβει Ολυμπιακό ο Κόντε

Ένα μικρό τράβηγμα στο γαστροκνήμιο του αριστερού του ποδιού είναι η γνωμάτευση για τον τραυματισμό του Πέδρο Κόντε στο φιλικό με τον Βόλο. #slgr #pasgianninafc #olympiacosfc #PedroConde #season2022_2023

Ένα μικρό τράβηγμα στο γαστροκνήμιο του αριστερού του ποδιού είναι η γνωμάτευση για τον τραυματισμό του Πέδρο Κόντε στο φιλικό με τον Βόλο.

Ο παίκτης έκανε μαγνητική και ο γιατρός της ομάδας, Σταύρος Ριστάνης διέγνωσε το πρόβλημα. Είναι στο ίδιο πόδι που είχε τις ενοχλήσεις και στην Πολωνία, αλλά σε διαφορετικό σημείο και δεν συνδέεται άμεσα με τον χιαστό που είχε, αφού ο χιαστός ήταν στο δεξί του πόδι. Ωστόσο η απραξία που είχε πέρυσι, φαίνεται ότι του δημιουργεί κάποια μικρά προβλήματα μέχρι να βρει ξανά τον ρυθμό του.

Έτσι ο Κόντε δεν θα αγωνιστεί την Τρίτη με τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά ούτε και την Παρασκευή με την Καρμιώτισσα (σ.σ. θα μεταφερθεί για Παρασκευή αντί Σάββατο το φιλικό αυτό).

Στον ΠΑΣ Γιάννινα, πάντως, αισιοδοξούν ότι ο παίκτης θα είναι διαθέσιμος στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, αφού ο επιθετικός των «κυανόλευκων» είχε την προνοητικότητα να σταματήσει αμέσως την προθέρμανση, όταν ένιωσε χθες την ενόχληση κι έτσι δεν προκάλεσε μεγαλύτερο πρόβλημα.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button